• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

"İktidar partisi ile aramızda 125 bin fark varsa bu başarısızlıktır"

"İktidar partisi ile aramızda 125 bin fark varsa bu başarısızlıktır"
Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr. Ali Kızılateş, 26 Aralık'ta yapılacak olan CHP Antalya İl Kongresi'nde başkanlık yarışında aday olduğunu açıkladı.

Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr. Ali Kızılateş, 26 Aralık'ta yapılacak olan CHP Antalya İl Kongresi'nde başkanlık yarışında aday olduğunu açıkladı. CHP Antalya İl Başkanlığı yarışına mevcut İl Başkanı Semih Esen, eski milletvekilleri Tuncay Ercenk ve Yıldıray Sapan'dan sonra Dr. Ali Kızılateş'te katıldı.

Dr. Ali Kızılateş, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar'ı ziyaret ederek ekibini tanıtarak ve seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

İlk yapılacak seçimde partisi CHP'yi Antalya'da birinci yapma sözü veren Kızılateş, yapamadığı takdirde hemen istifa edeceğini söyledi.

Mevcut başkan Semih Esen'i başarısız bulan Kızılateş, partilerinin 7 Haziran seçimlerinde Antalya'da 8 milletvekili almayı beklerken 5 milletvekili çıkardığının altını çizdi.

Partilerinde hesap verilebilirliğin temel ilke olması gerektiğinin altını çizen CHP İl Başkan adayı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ortada bir başarısızlık varsa bunun hesabı verilmeli. 30 Mart seçimlerinde partimiz Antalya'da Büyükşehir Belediyesi'nin 25 bin oyla kaybetti. 1 Kasım seçimlerinde partimiz CHP ile iktidar partisi AKP'nin arasındaki oy farkı ise 125 bin. Belediye seçimleri sonrası iktidar partimizle aramızda 100 bin fark olmuş. Bu başarısızlık değil mi? Başarının ölçüsü seçimde Antalya'da birinci çıkmak. Siz öz eleştiri yapmazsanız seçmen nezdinde inandırıcı olamazsınız. Her zaman özeleştiriye açık olmayız. Biz bu özeleştiriyi yapmadığımız için solun kalesi dediğimiz Gazipaşa'yı kendi elimizle altın tepsi içinde AKP'ye teslim ettik. Gazipaşa'da AKP'nin belediyeyi alması başarı değil, bizim başarısızlığımızdır. "

Partilerinin 30 Mart, Cumhurbaşkanlığı seçimleri, 7 Haziran ve 1 Kasım'da halkın kendisinden beklediği başarıyı sergileyemediğini dile getiren Kızılateş, bazı aymazlıklar yüzünden Antalya'da bir çok partilinin küstürüldüğünü, kırıldığını bu küskünleri ve dargınlıklara son verme ve barıştırma adına aday olduğunu kaydetti

"İktidar partisi ile aramızda 125 bin fark varsa bu başarısızlıktır"

"İktidar partisi ile aramızda 125 bin fark varsa bu başarısızlıktır"

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim