• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

İkram Araçları İle 10 Milyon Kişiye Hizmet

İkram Araçları İle 10 Milyon Kişiye Hizmet
Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar sağlama hedefiyle hizmetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi, iyi ve kötü günde halkın hizmetine sunduğu İkram...

Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar sağlama hedefiyle hizmetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi, iyi ve kötü günde halkın hizmetine sunduğu İkram Araçları'nın sayısını 8'e yükseltti. Hedef ise bir yılda 10 milyon kişiye hizmet götürmek.

Karşıyaka Belediyesi; düğün, cenaze, doğal afet ya da açılışlarda halkın hizmetine sunduğu ikram araçlarının sayısını 4'ten 8'e yükseltti. Çay, çorba, su, şerbet ve sıcak yemek servisinin yapıldığı ikram araçları belediye ekipleri tarafından tasarlanarak hizmete sunuldu. Üç tarafı elektrikli panjur sistemi ile kaplanan her bir araç; günde 600 kişiye çorba ve 720 kişiye çay dağıtacak şekilde dizayn edildi. Ses sistemi ve su sebili de eklendi.

HEDEF 10 MİLYON KİŞİ

Geçtiğimiz yıl boyunca 5 milyon kişiye hizmet veren ikram araçları için bu yıl 10 milyon kişiye ulaşma hedefi kondu. Yeni araçlar Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye çalışanlarının katıldığı törenle tanıtıldı.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Başkan Akpınar "Yola çıkarken küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratacağımızı söyledik. Belediyecilikte her şey bina yapmak değil, kaldırım yapmak değil. Üzerinde yürüyecek insanların mutluluğu olmazsa yaptığımız hiçbir şeyin bir anlamı olmaz. Paylaşmak haktır dedik ve örnek bir çalışmayı daha hizmete soktuk. İnsanımızın iyi ve kötü gününde yanında olmak için gayret gösteriyoruz çünkü bizler çok büyük bir aileyiz. Bizim anlayışımızda tüm insanların mutluluğu vardır. Karşıyaka Belediyesi olarak toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz ve mutlulukları, acıyı paylaşarak büyüyeceğiz" dedi.

İkram Araçları İle 10 Milyon Kişiye Hizmet

İkram Araçları İle 10 Milyon Kişiye Hizmet

İkram Araçları İle 10 Milyon Kişiye Hizmet

İkram Araçları İle 10 Milyon Kişiye Hizmet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim