• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

İkinci Baharı 29 Şubat’ta Yaşadılar

İkinci Baharı 29 Şubat’ta Yaşadılar
Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir çift farklılık olması için nikahlarını 29 Şubat'ta kıydırdı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir çift farklılık olması için nikahlarını 29 Şubat'ta kıydırdı. Fatsa Belediyesi Evlendirme memurluğunda kıyılan çiftin nikahlarına ilk evliliğinden olan çocukları da şahit oldular.

Nurdan Kazak ile Tuncay Yazıcı çifti Fatsa Belediyesi Evlendirme Dairesinde kıyılan nikahla dünya evine girdi. Damat Tuncay Yazıcı basın mensuplarına, evlilik tarihini kendisinin belirlediğini söyledi. Herkesin belirli gün ya da anlamlı bir tarihi kendilerine evlilik yıl dönümü seçtiğini ifade eden Damat Tuncay Yazıcı, "İkimiz de önceden bir evlilik yaşadık ve sonra son buldu. Yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz eşimle. Nikah tarihinin 29 Şubat'ta olmasını esprili bir şekilde ben istemiştim fakat sonrasında daha erken bir güne almaya karar verdik. Eşim de aldığımız ilk karar olan 29 Şubat tarihinde nikah yapmamızı istedi. Artık 4 yılda bir evliliğimizin yıl dönümünü kutlarız. Gerçeği evlilik yıl dönümümüzü 28 Mart tarihinde kutlayacağımızı düşünüyorum. O gün geldiğinde eşimle bir yemeğe çıkmayı planlıyorum. Nikahımız hayırlı olsun" dedi.

Arkadaşlarının aracılığı ile tanıştıklarını belirten gelin Nurdan Kazak ise yaptığı açıklamada, "Önce ağabey, kardeş olarak bakmıştık fakat sonra bu aramızda ilişki aşka dönüştü. Bizim için gerçekten çok önemli ve özel bir gün. Kızım, oğlum ve eşim birlikte nikahımızı kıyıyoruz. Çok mutluyum. İki gündür heyecandan uyumuyorum. Çocuklarımızda nikahımızı gördüler. İnşallah bizleri çocuklarımız örnek almazlar. 29 Şubat'ın 4 yılda bir gelmesi beni ve eşimi hiç üzmeyecek. Kalbimiz bir olduktan sonra bizlere her gün evlilik yıl dönümü her gün sevgililer günü" diye konuştu.

İkinci Baharı 29 Şubat’ta Yaşadılar

İkinci Baharı 29 Şubat’ta Yaşadılar

İkinci Baharı 29 Şubat’ta Yaşadılar

İkinci Baharı 29 Şubat’ta Yaşadılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim