• BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

İkinci Anafartalar Yeni Parkına Kavuştu

İkinci Anafartalar Yeni Parkına Kavuştu
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 2. Anafartalar Mahallesinde bulunan Toplum Sağlığı Merkezi Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi önünde...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 2. Anafartalar Mahallesinde bulunan Toplum Sağlığı Merkezi Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi önünde yapılan park ve spor alanında incelemelerde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 2. Anafartalar Mahallesinde yeni yapılan park ve spor alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Başkan Çelik'e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi Selman Keresteci, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Şehzadeler Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Müjde İlgün eşlik etti. 2. Anafartalar mahallesinde vatandaşlar tarafından bir park talebinin olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Gelişmekte olan mahallelerimizden olan 2. Anafartalar mahallemizde bir park ve oyun grubuna ihtiyaç vardı. Şehzadeler Belediyesi olarak bu alan ile ilgili gerekli çalışmaların startını vermiştik, çalışmalarda tamamlandı ve mahallemize bu modern çocuk oyun grubu ve spor aletlerini kazandırmış olduk. Bu alan aynı zamanda sağlıklı yaşam merkezimizin önü, bu alanda da gerekli çevre düzenlemesi işlemlerini yaparak daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık. Bu park alanımız mahalleli vatandaşlarımız için hayırlı olsun "dedi.

"FİZİK AKTİVİTELERİMİZİ BU ALANDA YAPACAĞIZ"

Şehzadeler Toplum Sağlığı Merkezi olarak KETEM" e gelen bayanların Şehzadeler Belediyesinin yapmış olduğu spor alanında fizik aktivitelerini yapabileceğini ifade eden, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzman Doktor Müjde İlgün "Şehzadeler Toplum Sağlığı Merkezi, Sağlıklı yaşam merkezi olarak çalışmalarımıza geçtiğimiz yıl itibarı ile başladı. Merkezimizde Kanser taramaları, Obezite, Fizik aktivite eğitimleri, aile planlaması eğitimleri gibi birçok noktada hızlı bir şekilde hizmet vermeye başladık. Şehzadeler Belediye Başkanımızın da desteği ile bir atılım daha gerçekleştirdik. Sağlıklı Yaşam Merkezimizin ön tarafında yapılan bu alanda fizik aktivite çalışmaları yaparak merkezimizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Merkezimize gelen bayanlarımız bu alanda fizik aktivite çalışmaları yapabiliyorlar. Bu noktada bu alanın düzenlenmesini sağlayan Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve tüm belediye personeline çok teşekkür ediyorum" dedi.

İkinci Anafartalar Yeni Parkına Kavuştu

İkinci Anafartalar Yeni Parkına Kavuştu

İkinci Anafartalar Yeni Parkına Kavuştu

İkinci Anafartalar Yeni Parkına Kavuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim