• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

İki Kişiyi Döverek Öldürmüş

İki Kişiyi Döverek Öldürmüş
Manisa'nın Yunusemre ilçesi Gürle mesire alanında 1 Kasım gecesi toprağa gömülü olarak bulunan biri başı kesik iki kişinin cesedinin sır perdesi jandarma...

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Gürle mesire alanında 1 Kasım gecesi toprağa gömülü olarak bulunan biri başı kesik iki kişinin cesedinin sır perdesi jandarma tarafından aydınlatıldı. Olayla ilgili 3'ü kadın 5 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayın bir numaralı sanığı İ.T.'nin iki kişiyi döverek etkisiz hale getirdiği sonra el ve ayaklarını bağlayarak ölmelerini beklediği öğrenildi.

Manisa'da 1 Kasım gecesi vahşi hayvanların toprağı eşelemesi ile gün yüzüne çıkan biri kadın iki kişinin cesedinin bulunmasının ardından jandarma tarafından yapılan 4 aylık titiz çalışma sonrası cinayetle ilgisi olduğu düşünülen 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı. Zanlılar İ.T., A.E., R.Y., A.M. ve D.S., Manisa Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı. Cinayetlerin bir numaralı şüphelisi İ.T.'nin maktulleri döverek öldürdüğü ortaya çıktı.

JANDARMA ÖZEL EKİP KURDU

Manisa'da 1 Kasım gecesi Yunusemre ilçesi Gürle mesire alanına mantar toplamaya giden bir kişi tarafından vahşi hayvanlar tarafından toprağın eşelendiği ve toprak altında iki kişinin cesedi olduğu tespit edildi. Cesetlerin çürümeye başladığı görülürken, cesetlerin üzerlerinde kimliklerini tespit edebilecek bir bulguya rastlanmadı. Biri kadın iki kişinin cesedinin kurulan özel ekip tarafından yapılan araştırma neticesinde İhsan Bilbay (57) ve Deniz Kızıl'a (28) ait olduğu tespit edildi. Manisa İl Jandarma Komutanlığı Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığında olayla ilgili özel bir ekip kuruldu. Yeterli delil olmamasına rağmen 4 ay gibi bir zamanda gece gündüz çalışan jandarma ekibi olayın şüphelisi olarak İ.T.'yi tespit etti. Öldürülen iki kişinin ailelerinin maktullerin kayıp olduklarından haberdar olmadıkları öğrenilirken, iki kişinin ailesine de durumu jandarma ekibi haber verdi. Maktullerin İzmir'de ikamet ettikleri öğrenilirken olayın 19-20 Eylül tarihleri arasında Gürle'deki bir evde meydana geldiği tespit edildi. Özel ekip tarafından yapılan araştırma sonrası olayın şüphelilerine ulaşıldı.

DÖVEREK ÖLDÜRMÜŞ

Cinayetlerin bir numaralı şüphelisi İ.T., ifadesinde, olay günü cezaevi arkadaşı İhsan Bilbay ve kız arkadaşları Deniz Kızıl ile birlikte evde alkollü oldukları sırada İhsan Bilbay'ın kendisine el şakası yaptığını ve bir anlık sinirle hem İhsan Bilbay'ı hem de Deniz Kızıl'ı döverek etkisiz hale getirdiğini, arkasından el ve bacaklarını bağladığını anlattı. İhsan Bilbay'ın aynı gün hayatını kaybettiği, Deniz Kızıl'ın da bir gün sonra hayatını kaybetmesi üzerine İ.T., iki kişiyi de Gürle'deki mesire alanına elleri ve kolları bağlı bir şekilde gömdüğünü itiraf etti. Vahşi hayvanların toprağı kazması sonrası ortaya çıkan korkunç cinayette başı kesik olarak bulunan İhsan Bilbay'ın başının, vahşi hayvanlar tarafından koparıldığı tespit edildi.

Jandarma özel ekibi olayla ilgili bir numaralı şüpheli İ.T., 3 şüpheli kadın R.Y., A.M. ve D.S.'yi İzmir'deki ikametlerinde gözaltına alarak Manisa'ya getirdi. Gürle'deki mesire alanının işletmecisi A.E. de jandarma tarafından gözaltına alındı. Manisa İl Jandarma Komutanlığındaki sorgularının ardından 3'ü kadın 5 şüpheli geniş güvenlik önlemi altında Manisa Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden İ.T. hunharca adam öldürmekten, diğer zanlılar da şüpheliye yardım ve yataklık etmekten yargılanacak.

İki Kişiyi Döverek Öldürmüş

İki Kişiyi Döverek Öldürmüş

İki Kişiyi Döverek Öldürmüş

İki Kişiyi Döverek Öldürmüş

İki Kişiyi Döverek Öldürmüş

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim