• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

İki İlde 6 Doktor Gezdi, Şifayı Sivas’ta Buldu

İki İlde 6 Doktor Gezdi, Şifayı Sivas’ta Buldu
Çorum'da ev temizliği yaptığı sırada sandalyeden düşmesi sonucu kolunda parçalı kırık oluşan Hacer Özer (49) iki ilde 6 doktor gezdikten sonra geldiği...

Çorum'da ev temizliği yaptığı sırada sandalyeden düşmesi sonucu kolunda parçalı kırık oluşan Hacer Özer (49) iki ilde 6 doktor gezdikten sonra geldiği Sivas'ta şifayı buldu.

İlk olarak Çorum'da gittiği hastanede kolu alçıya alınan ve iki gün süre ile hastanede yatan Özer, ikinci günün sonunda ortopedi doktorunun ameliyata karar verdiğini ve koluna platin takıldığını söyledi. Ameliyatta eklem yerinin vidalanması nedeniyle 2 ay süreyle el ve kolunu hareket ettiremeyen Özer'in parmaklarında ise his kaybı oluştu. Bunun üzerine Çorum ve Giresun'da 6 ayrı doktora gözüken ancak çektiği acılara şifa bulamayan Hacer Özer, Türkiye'de doktor aramaya başladıklarını belirterek, şunları söyledi;

"Kolumda çektiğim acının yanı sıra eklem yerine takılan vidalar hareket etmemi engelledi. Giresun ve Çorum'da fizik ve ortopedi olmak üzere toplam 6 doktora göründüm ancak ne çektiğim acı dindi ne de kolumu hareket ettirdim. Bunun üzerine Türkiye'de doktor aramaya başladık. Prof. Dr. Hayati Öztürk'ün Sivas'ta başarılı operasyonlarını tespit ettik. Sivas'a gelmeye karar verdik. Medicana Sivas Hastanesi'nde görev yaptığını tespit ettiğimiz doktor beni muayenenin hemen ardından ameliyat etmeye karar verdi. Allah razı olsun 6 doktorun bulamadığı şifaya Sivas'ta 1 günde kavuştum."

Hastanın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Medicana Sivas Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Hayati Öztürk ise, Çorum'dan gelen Hacer Özer'in düşmeye bağlı olarak sol kolunda parçalı kırık oluştuğunu, eklem yerlerine ise vida takıldıktan sonra alçıya alınarak kendilerine geldiğini söyledi.

Hastaya yaptığı tetkiklerde vidaların çıkarılmasına karar verdiğini vurgulayan Öztürk, "Ameliyata aldığımız hastanın eklem yerindeki vidaları çıkarıp tekrar alçıya aldık. 2 ay süre ile vidalar nedeniyle hareket ettiremediği elini şimdi hareket ettirebiliyor. Daha önce hastanın gittiği hastanede iki öğrencimin beni işaret etmesine çok mutlu oldum. Şimdi hastamız çok iyi ve taburcu ettik" diye konuştu.

İki İlde 6 Doktor Gezdi, Şifayı Sivas’ta Buldu

İki İlde 6 Doktor Gezdi, Şifayı Sivas’ta Buldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim