• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

İki derede daha temizlik çalışması yapıldı

İki derede daha temizlik çalışması yapıldı
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Şehzadeler ilçesinin Ahmet Bedevi Mahallesindeki ve Akhisar'ın Erdelli Mahallesindeki dere ıslah çalışmalarında sona...

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Şehzadeler ilçesinin Ahmet Bedevi Mahallesindeki ve Akhisar'ın Erdelli Mahallesindeki dere ıslah çalışmalarında sona yaklaşıldı.

MASKİ birçok mahallede büyük sorunlara neden olan dere taşkınlarına yaptığı temizlik ve ıslah projeleri ile son veriyor.

Ahmet Bedevi Mahallesi'ndeki dere temizlik çalışması sona yaklaştı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler'e bağlı Ahmet Bedevi Mahallesi'ndeki olası su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla dere temizlik çalışmasında sona yaklaştı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarıyla yerleşim merkezlerindeki olası dere taşkınlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Bu amaçla Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali önündeki derede 800 metrelik temizlik ve ıslah çalışmalarını tamamlayan MASKİ, derenin devamı olan 3 bin 200 kilometrelik alanda yaptığı temizlik çalışmasında 2 bin 200 kilometrelik kısmı tamamladı. Şehzadeler ilçesine bağlı Ahmet Bedevi Mahallesi'nden geçen derede devam eden çalışmalar tamamlandığında, yağmursularıyla birlikte taşkın ihtimaline sebebiyet veren dere içerisindeki yabancı maddeler ve rüsubat tamamen temizlenerek suyunakışı sağlıklı hale getirilecek.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nce Ahmet Bedevi Mahallesi'ndeki çalışmalardan duyduğu memnuniyetini belirten Mahalle Muhtarı Turan Şahin, "Deremizdeki temizlik çalışması sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Bu hizmetten dolayı çok memnunuz. MASKİ, mahallemizde her hangi bir sorun olduğunda gelip hızlıca sorunu ortadan kaldırıyor. Mahallemize yapılan bu hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Emeği geçenlerden Allah razı olsun" dedi.

Erdelli Muhtarı Ahmet Günhan: "Yapılabilecek en güzel hizmeti MASKİ yaptı"

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar'ın Erdelli Mahallesi'nden geçen derede ıslah çalışması yaparak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü,17 ilçedeki dere taşkın risklerini tespit ederek ortadan kaldırmak için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda ilçe ve mahallelerde dere ıslah çalışmalarını hayata geçiren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Akhisar'ın Erdelli Mahallesi'ndeki ıslah işini tamamladı. 50 metre menfez ve 300 metrelik betonarme u kesit imalatı noktalayan ekipler, derenin daha güvenli hale gelmesi için de 300 metrelik panel çit uygulaması gerçekleştirecek. Tamamlanan imalatlar sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve MASKİ 1. Bölge Şube Müdürü Fatih Tuncer, mahalleyi ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Ahmet Günhan ile görüştü.

Erdelli Mahalle Muhtarı Ahmet Günhan, çalışmalardan duydukları memnuniyeti şu şekilde ifade etti: "Islah çalışmamız yapılmadan önce çok büyük sıkıntılar çekiyorduk. Yağışlarda deremiz taşıyor, ortalık sel oluyordu. Aynı zamanda kokusu ve pisliği nedeniyle sinekleri de çekiyordu. Çok rahatsız oluyorduk. Şimdi muhteşem bir çalışma yapıldı. Yapılabilecek en güzel hizmeti MASKİ yaptı sağolsun.MASKİ kurulduğundan beri yapılması gereken neyse hepsini yaptı. Çalışmalardan, mahalle olarak çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hizmetler için teşekkür ederiz"

İki derede daha temizlik çalışması yapıldı

İki derede daha temizlik çalışması yapıldı

İki derede daha temizlik çalışması yapıldı

İki derede daha temizlik çalışması yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim