• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

İkematgahını Pamukkale’ye Taşıyanlara Ödül

İkematgahını Pamukkale’ye Taşıyanlara Ödül
Pamukkale Belediyesi'nin Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak hayata geçirdiği "İkametgahını Taşı Biletlerini Kap" kampanyasında ödül...

Pamukkale Belediyesi'nin Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak hayata geçirdiği "İkametgahını Taşı Biletlerini Kap" kampanyasında ödül kazanan öğrenciler çekilişle belirlendi.

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırlarında yer alan Pamukkale Üniversitesi'nin öğrencilerine yönelik "İkametgahını Taşı Biletlerini Kap" isimli kampanyasında ödül kazanan öğrenciler çekilişle belirlendi. Pamukkale Belediyesi ile PAÜ'lü öğrenciler arasında sosyal bir bağ kurmak önceliği ile başlatılan kampanyanın ikinci amacı ise Pamukkale Belediyesi'nin hizmetleri noktasında ilçede nüfusun reel olarak belirlenmesi. 2015 Aralık ayında başlatılan ve 31 Aralık 2015 tarihinde son bulan kampanya kapsamında ikametlerini Pamukkale İlçesi'ne taşıyan tüm öğrencilere anında 5 sinema giriş, 5 teleferik biniş bileti ödül olarak verilmişti.

Ayrıca başvuranlar arasındabizzat Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in kendisinin yaptığı çekilişle 5 kişiye Karahayıt'ta 5 yıldızlı termal otelde 2 gün konaklama, 5 kişiye tablet bilgisayar, 5 kişiye akıllı telefon ödülünün sahipleri belli oldu. Başkan Gürlesin'in yaptığı çekilişle akıllı telefon ödül kazanan öğrencilerin isimlerinin "Emre Karaçay, Mustafa Selman Bakır, Göksu Pılsım, Muhammed Fatih Demir, Evren Aydın', tablet bilgisayar kazanan öğrencilerin isimlerinin "Durmuş Erol, Özlem Bilmez, Mustafa Arıcı, Ümit Yusuf Erdem, Aslı Uçar" olduğu açıklandı. Karahayıt'ta 5 yıldızlı otelde 2 gün konaklama kazanan öğrencilerin isimlerinin ise "Ahmet Yücelen, Fatıma Tül Zehra Tuna, Gökhan Yılmaz, Emrah Duman, Furkan Kansu" olduğu kaydedildi.

Kampanyaya katılan tüm üniversite öğrencilerine teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Yaklaşık 45 bin öğrenci kapasitesi ile Pamukkale Üniversitemiz, ilçe sınırlarımız içinde yer almakta. Öğrencilerin büyük bir çoğunluğu, ülkemizin çeşitli noktalarındanilimize, ilçemize gelmekte. Hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile birincil amacımız Pamukkale Üniversitesi'nden okuyan üniversite öğrencilerimizle sosyal bir bağ kurmak, temas kurmak, diyaloğu artırmak. Yaptığımız çekilişle de ödül kazanan öğrencilerimizi belirledik. Ödül kazanan öğrencilerimize tebrik ediyoruz. İnşallah 2016 yılının Aralık ayında yine kampanyamızı yineleyeceğiz. O dönemde yine öğrencilerimizin yoğun ilgisini bekliyoruz" dedi.

İkematgahını Pamukkale’ye Taşıyanlara Ödül

İkematgahını Pamukkale’ye Taşıyanlara Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim