• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

İhtiyaç Akademi’den Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kitap

İhtiyaç Akademi’den Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kitap
Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açtığı ücretsiz E-KPSS kursunda İhtiyaç Akademi'nin destekleriyle...

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açtığı ücretsiz E-KPSS kursunda İhtiyaç Akademi'nin destekleriyle hazırlık kitapları dağıtıldı.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından 24 Nisan'da yapılacağı duyurulan Engelli Memur Seçme Sınavı'na (E-KPSS) girmek isteyen engelliler için hazırlık kursu açıldı. Osmangazi Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen kursta İhtiyaç Akademi tarafından kursiyerlere ücretsiz konu anlatımlı test kitabı, sorun bankası, yaprak test ve online bilgilendirme şifresi dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, İhtiyaç Akademi Kurucu Müdürü Murat Soyer ile Koordinatör Yalçın Öziş'in hazır bulunduğu dağıtım töreninde konuşan Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, engelsiz bir Bursa için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Açılan ücretsiz E-KPSS kursunda, toplam 77 engelli vatandaşın eğitim gördüğünü söyleyen Çepni, "Hafta içi saat 17.00 ile 20.00, Cumartesi günü ise 12.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşen kursta, engelli bireylere Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık dersleri veriliyor. Osmangazi Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri Ercan Pehlivan, Murat Çakallı, İsmail Uğraşkan ile Vecihe Özkan Yüksel'in verdiği kurslar, lise ve üniversite mezunlarına yönelik olmak üzere 2 grup şeklinde düzenleniyor. Ücretsiz eğitimler, 22 Nisan tarihine kadar devam edecek. Sınava girecek kardeşlerimize başarılar diliyoruz" dedi.

İhtiyaç Akademi Kurucu Müdürü Murat Soyer ise böylesine anlamlı bir çalışmanın içerisinde yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

İhtiyaç Akademi’den Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kitap

İhtiyaç Akademi’den Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kitap

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim