• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

İhlasevim’den Diyarbakar’a Yatırım

İhlasevim’den Diyarbakar’a Yatırım
Türkiye'nin bir çok şehrinde şubesi olan İhlasevim Mağazası Diyarbakır şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İhlasevim Mağazası'nın Diyarbakır şubesi dualarla açıldı.

Türkiye'nin bir çok şehrinde şubesi olan İhlasevim Mağazası Diyarbakır şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Bayındırlık Caddesi üzerinde hizmet verecek olan mağazanın açılış törenine, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen, TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Salih Uras, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, İhlasevim Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Arvas, İhlasevim Yönetim Kurulu Üyesi ve İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mehmet Dilaver Arvas, İhlasevim Diyarbakır Mağaza Müdürü Ahmet Bendesçi, İhlasevim Mağazası personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DUALARLA HİZMETE BAŞLADI

İhlasevim Mağazası Diyarbakır Şubesi açılışı İl Müftüsü Burhan İşliyen tarafından okunan duaların ardından hizmete açıldı. Duaların okunmasının ardından açılış kurdelesi Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara, İl Müftüsü Burhan İşliyen, TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürü Mehmet Salih Uras, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, İhlasevim Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Arvas, yönetim kurulu üyesi ve İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mehmet Dilaver Arvas tarafından kesildi. Kurdelenin kesilmesinin ardından davetliler 3 katlı mağazayı gezerdi. Açılışa katılanlara çalışan personeller tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

"DİYARBAKIR'IN MORALE İHTİYACININ OLDUĞU DÖNEMDE BU MAĞAZANIN AÇILMASI BİZİ MUTLU ETTİ"

Ak Parti İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Diyarbakır'da öyle bir hizmete vesile olduğu için İhlasevim grubuna teşekkür etti. Akar, "Diyarbakır'ın morale ihtiyacının olduğu böyle bir zamanda mağazanın, Bağlar semtimizde ve böylesine geniş bir mekanda açılması bizi ziyadesiyle memnun etti. Diyarbakır tabi sıkıntılı günler yaşıyor. Ama tabii bu günler geçicidir. Bir hafta bilemediniz on gün sonra, inşallah bu sorunların büyük bir kısmından kurtulacağız. Yeniden hayatın akışı başlayacak. Diyarbakır işsizine, yoksuluna bizim imkan sağlamamız lazım. Bizim iş sağlamamız lazım. Özel sektörün veya özel sektör destekli kamu gruplarının da dahil buraya dönmesi ve buradaki işsizliğin bu şekilde ortadan kaldırılması lazım. El birliğiyle bu çalışmaları yapmak lazım, ama daha da önemlisi sevgi lazım, gönül lazım. Bu açılan mağazamız, buraya duyulan sevginin, muhabbetin göstergesidir. Zannediyorum bölgede de başka yerlerde açılışlar yapılmaktadır. Bütün bunları bir arada düşündüğümüzde müspet bir şekilde Diyarbakır'a, bölgeye moral getireceği inancındayım. İhlas grubuna tekrar teşekkür ediyorum, bereketli olsun" dedi.

"BURALARA BİR VEFA BORCUMUZ VAR"

İhlasevim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Arvas, Diyarbakır'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. İlk sevmeyi Doğu'da öğrendiklerini belirten Arvas, "Oralardayken de buraları sevmeyi öğrendik. Bir vefa borcumuz var ve hakikatten buraları sevmek lazım. Biz buraları seviyoruz. Yatırımlarımız burada çok hızlı bir şekilde devam edecek. Yarın inşallah Şanlıurfa'da mağaza açacağız. Pazar günü Batman'da açılış yapacağız. Siirt'te açılışımızı yapmıştık. Bizim buraya gelmemizin en büyük sebeplerinden birisi, burası da bizim vatanımız ve biz burayı hiçbir şekilde İstanbul'dan, Ankara'dan, Bursa'dan ayırt etmiyoruz. Bizim için her yer Türkiye ve Türkiye'de her yere gideceğiz, niyetimiz o inşallah" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ DİYARBAKIR'DA 500 KİŞİYİ İSTİHDAM ETMEK"

Hedeflerinin beş yüz kişiyi istihdam etmek olduğunu belirten İhlasevim Mağazaları yönetim kurulu üyesi, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mehmet Dilaver Arvas ise, açılışını yaptıkları mağazada 10 kişinin istihdam edileceğini ve bu mağazanın 300 bin liralık bir yatırım olduğunu söyledi. Diyarbakır'a müjdeyi de veren Arvas, "Bu, daha henüz bir başlangıç. Buradan başka projelerimizin olduğu müjdesini de vermek istiyorum. Başka projelerimiz ve başka hedeflerimiz var. Biz Güneydoğu'da inşallah büyüklerimizin desteği ve dualarıyla daha farklı projeleri hayata geçireceğiz. İnşallah farklı projelerle buralarda yatırım yapacağız. Biz niyeti halis olanların akıbetinin de hayır olacağına inananlardanız. Diyarbakır'daki sanayici ve iş adamları dernekleriyle de işbirliği içerisindeyiz, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisindeyiz. Bizim büyük bir istihdam hedefimiz var. Bu hedefimizde yaklaşık olarak beş yüz kişiyi istihdam etmeyi amaçlıyoruz. Bu projeyi hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle 136 iş yerinin maliyeye kapanma başvurusunda bulunduğu, 50 iş yerinin de direkt kapandığı bölgede İhasevim mağazasının açılması memnuniyetle karşılandı.

İhlasevim’den Diyarbakar’a Yatırım

İhlasevim’den Diyarbakar’a Yatırım

İhlasevim’den Diyarbakar’a Yatırım

İhlasevim’den Diyarbakar’a Yatırım

İhlasevim’den Diyarbakar’a Yatırım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim