• BIST 9761.81
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

İhlas Vakfı’ndan Mesiad’a Ziyaret

İhlas Vakfı’ndan Mesiad’a Ziyaret
İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, Merter Sanayici ve İş Adamları Derneği (MESİAD) Genel Başkanı Yusuf Gecü'yü ziyaret etti.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, Merter Sanayici ve İş Adamları Derneği (MESİAD) Genel Başkanı Yusuf Gecü'yü ziyaret etti.

MESİAD'ın Merter'de bulunan genel merkezinde gerçekleşen görüşmede Mehmet Okyay'a İhlas Vakfı Mütevelli Heyet üyeleri eşlik etti. MESİAD Genel Başkanı Yusuf Gecü, İhlas Vakfı Mütevelli heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İhlas Vakfı'nın yurtiçi ve yurtdışındaki hayri yardımlarını, öğrenci yurtları ile öğrencilere verdiği destekleri şükranla takip ettiklerini belirtti. Gecü, MESİAD olarak İhlas Vakfı hizmetlerini desteklediklerini ve destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Gecü görüşmenin devamında MESİAD ile ilgili bilgiler aktardı. Merter'in Türkiye'nin tekstil ve hazır giyim ihracatının kalbi olduğunu söyleyen Gecü; "Merter'den Arap ülkelerine, Rusya'ya, Afrika'ya, Amerika'ya, Avrupa'ya, Türki Cumhuriyetleri'ne, Çin'e kısacası tüm dünyaya ihracat yapılıyor. Dünyanın en önde gelen markalarının tasarımları ve üretimleri Merter'den çıkıyor" dedi. Merter'den çıkan ve dünya da başarılarıyla göğsümüzü kabartan markaların olduğunu ifade eden Gecü, MESİAD olarak Merter'in dünyanın moda merkezi olması için sürekli çalıştıklarını vurguladı.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay da, MESİAD'ın iş dünyasının en önemli derneklerinden biri olduğunu belirterek başarılarından dolayı Gecü'yü tebrik etti. İhlas Vakfı'nın hizmetlerinden de kısaca bahseden Okyay, Türkiye genelinde 35, yurt dışında 16 öğrenci yurdu ve onlarca öğrenci pansiyonu ile yaklaşık dört bin civarında, bilgili ve değer sahibi gencin yetişmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Yusuf Gecü, Mehmet Okyay'a günün hatırası olarak MESİAD'ın logosunun yer aldığı porselen hediye etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim