• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

İhlas Vakfı Hukukçular Kulübünden Genç Hukukçulara Destek

İhlas Vakfı Hukukçular Kulübünden Genç Hukukçulara Destek
İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay ve beraberindeki heyet, İhlas Vakfı Hukukçular Kulübü yöneticileri ile bir araya geldi.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay ve beraberindeki heyet, İhlas Vakfı Hukukçular Kulübü yöneticileri ile bir araya geldi.

Atlas Hukuk Bürosunun Bakırköy İncirli'de bulunan merkezinde gerçekleşen görüşmede Atlas Hukuk Bürosu yöneticisi, aynı zamanda İhlas Vakfı Hukukçular Kulübü Başkanı Avukat Arif Kılıçaslan, kulüp üyeleri Selçuk Baysal, Rahmi Öztürk, Nusret Sarı ile İhlas Vakfı yöneticileri Tahsin Ekinci ve Şaban Çakır hazır bulundu.

Görüşmede İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay, toplumun huzur ve refahının ancak hukuk devleti çatısı altında mümkün olacağını söylerken avukatlık mesleğinin de hukukun ve adaletin gerçekleşmesi için vazgeçilmez bir meslek olduğunun altını çizdi.

İhlas Vakfı öğrenci yurtlarından mezun olan bir çok avukat, noter, hakim ve savcının İhlas Vakfı Hukukçular Kulübü çatısı altında bir araya geldiğini vurgulayan Okyay, hukuk fakültelerinde okuyan öğrencilere ve staj yapan hukukçulara, kulübün birçok konuda yardımcı olduğunu belirtti.

Periyodik olarak stajyer ve hukuk öğrencilerine kişisel ve mesleki gelişimleri için alanında uzman kişiler tarafından toplantı, seminer ve konferansların tertip edildiğini ifade eden Okyay, sosyal konularda bir çok etkinlik düzenlendiğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Av. Arif Kılıçaslan'da hukukçular kulübü olarak İhlas Vakfı yurtlarından mezun olmuş ve olacak olan öğrencilere kendi ofislerinin her zaman açık olduğunu belirterek, kendisini geliştirmek isteyen hukuk öğrencilerini her zaman beklediklerini ifade etti. Kılıçaslan sözlerinin sonunda "Ülkemizin; vatanını, milletini, tarihini ve kültürünü seven ve yaşayan genç avukatlara ihtiyacı var. Biz de bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Görüşmenin sonunda İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay günün hatırası olarak hattat Safi Bey'in hat yazısı olan İmamı Rabbani hazretlerinin isminin yazılı olduğu tabloyu Arif Kılıçaslan'a takdim etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim