• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

İhlas Pazarlama Yöneticileri Tekirdağ’da Toplandı

İhlas Pazarlama Yöneticileri Tekirdağ’da Toplandı
İhlas Pazarlama yöneticileri ve bölge müdürleri, Türkiye genelinde tahsilatlarını yükseltmek için Trakya'da toplandı.

İhlas Pazarlama yöneticileri ve bölge müdürleri, Türkiye genelinde tahsilatlarını yükseltmek için Trakya'da toplandı. İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, "Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızda her şey daha mükemmel olacaktır. Tüm Türkiye'de de bunu sağlamak için olabildiğince mücadele ediyoruz" dedi.

İhlas Pazarlama, Türkiye genelinde tahsilatlarını yükseltmek amacıyla yapılan Trakya bölge toplantısını Tekirdağ'da gerçekleştirdi. Toplantıya, İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz'un yanı sıra Ofisler Türkiye Direktörü Yusuf Güler, Dağıtım Türkiye Direktörü Ahmet Olgun, Türkiye İyileştirme Yöneticisi Yusuf Yalçın, Direktör Yardımcıları Ramazan Sezer, Salim Pehlivan, Tekirdağ Bölge Dağıtım Müdürü Hakkı Dinç, Ofisler Bölge Müdürü İlyas Miral, Servisler Bölge Müdürü Mahir Ferah, Edirne Dağıtım Bölge Müdürü Mehmet Arısoy, Edirne Ofisler Bölge Müdürü Bünyamin Miral, Çanakkale Dağıtım Bölge Müdürü Mehmet Us, büro, servis ve ofis müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Bölge Dağıtım Müdürü Hakkı Dinç, tahsilatın önemiyle ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşarak, İhlas Pazarlama yöneticilerine teşekkür etti.

İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz ise, Türkiye çapında tahsilatı daha yukarıya yükseltmek konusunda görevli arkadaşımızın tecrübe ve birikimlerini paylaşmak amacıyla istişare toplantılarını düzenlediklerini söyledi. Korkusuz, Trakya bölgenin ise, tahsilat konusunda Türkiye genelinde en iyi bölge olduğunu vurguladı.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPTIKTAN SONRASI TEVEKKÜLDÜR"

İhlas Pazarlama Genel Müdürü Korkusuz, satış ve tahsilat konusunda birlik ve beraberlik içinde çok çalışmaları gerektiğini ifade ederek, "Bizim tüm ekiplerimizden beklentimiz yapabildiğinizin en iyisini yapmaya çalışmak. Sıkıntıları aşmanın en önemli kuralı budur. Bize düşen, elimizdeki gücü maksimum verimlilikle kullanmak ve elimizden gelenin en iyisini yapmaktır. Bu noktada da mesele sadece tahsilatta değil, satışta da böyledir. Tüm işlerimizde böyledir. Her noktada biz maksimum verimi ortaya koymak, elimizden geleni yapmak zorundayız. Elimizden geleni yaptıktan sonrası tevekküldür. Yani o noktada biz elimizden gelenin en iyisini yaptığımızda gönlümüz rahat olabilir. Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızda her şey daha mükemmel olacaktır. Tüm Türkiye'de de bunu sağlamak için olabildiğince mücadele ediyoruz. Mevcut sıkıntılarımızı çözmek için ise zamana ve çok çalışmaya ihtiyacımız var" diye konuştu.

Kurumlarındaki sıkıntıları da dile getiren ve problemleri çözmek için çalıştıklarını ifade eden Orhan Korkusuz, "Son dönemlerde gerçekten çok iyi gidiyoruz, çok iyi çalışıyoruz. Bunun bir parçası tahsilat, önemli parçası satış, ama en büyük nokta birlik ve beraberliktir. Bir aile gibi birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışırken bilgi ile insani gücümüzü birleştirirsek çalışma verimli olur. Hepinize başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Türkiye İyileştirme Yöneticisi Yusuf Yalçın da, İhlas Pazarlama'nın Türkiye genelindeki tahsilatlarını yükseltmek için tecrübe ve birikimlerini paylaştı.

İhlas Pazarlama Yöneticileri Tekirdağ’da Toplandı

İhlas Pazarlama Yöneticileri Tekirdağ’da Toplandı

İhlas Pazarlama Yöneticileri Tekirdağ’da Toplandı

İhlas Pazarlama Yöneticileri Tekirdağ’da Toplandı

İhlas Pazarlama Yöneticileri Tekirdağ’da Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim