• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

İhlas Kolejinde mezuniyet heyecanı

İhlas Kolejinde mezuniyet heyecanı
İhlas Koleji çatısı altında eğitim veren Özel İhlas Anadolu ve Fen Lisesi ile Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi son sınıf öğrencileri...

İhlas Koleji çatısı altında eğitim veren Özel İhlas Anadolu ve Fen Lisesi ile Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi son sınıf öğrencileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen mezuniyet töreniyle uğurlandı.

İki ayrı günde yapılan törenlerin ilki Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için yapıldı. Sinevizyon gösterileri ile öğrenci röportajları misafirlere sunuldu. Ardından okul müdürü Murat Gülcü yaptığı konuşmada öğrencilerinden ayrılmanın hüznünü yaşadıklarını söyledi.

Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi Birincisi Rumeysa Saeed, Özel Marmara Evleri İhlas Fen Lisesi Birincisi olarak da Dilara Kılınç'ın açıklandığı gecede birinciler gelenekselleşen okul kütüğüne isimlerini çaktılar.

Birlikte geçen yılların anılarından oluşan video gösterisi ile devam eden tören kep atma töreni ile sona erdi.

Okul grubu geceye renk kattı

İkinci törende ise Özel İhlas Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri mezuniyete adım attılar. Hazırlanan videolarla öğrencilerin anılarının yer aldığı törende okul müdürü Murat Demir öğrencilerinden hayırlı insanlar olmalarını istedi. Önlerinde güzel bir gelecek olduğunu ifade eden Demir, tüm öğrencilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Okul birincileri Şule Göktekin ve Alagül Erdem'in okul kütüğüne isimlerini çaktıkları gecede okulun müzik grubu seslendirdikleri şarkılarla geceye renk kattılar. Performanslarıyla misafirlerden tam not alan grup, yaklaşık bir saat sahnede kaldılar.

Keyifli anların yaşandığı tören kep atma töreni ile coşkuya dönüştü. Öğrenciler keplerini atarak mezuniyeti doyasıya yaşadılar.

Yeltekin: "Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum"

Düzenlenen her iki törende de konuşan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, "12 yıllık ilk, orta ve lise eğitimlerini bitirerek mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum. Onların eğitim yolculuklarında her daim yanında olan değerli velilerimizi de tebrik ediyorum. Artık öğrencilerimiz yeni bir eğitim hayatına atılmak üzereler. Üniversite eğitimlerinde başarılı olarak, ülkemize fayda sağlayacaklarını canı yürekten inanıyorum. Biz okullarımızın kurucusu rahmetli Enver Ören'in misyonuna sadık kalarak iyi insanlar yetiştiriyoruz. Eminim ki mezunlarımız gittikleri her okulda bulundukları her platformda İhlas Kolejini en iyi şekilde temsil edeceklerdir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim