• BIST 9713.32
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

İhlas Koleji Öğrencisi İngilizce’de Türkiye İkincisi

İhlas Koleji Öğrencisi İngilizce’de Türkiye İkincisi
Solis Proje Atölyesi tarafından organize edilen ve Türkiye'nin en iyi İngilizce konuşan öğrencisinin belirlendiği Best English Speakers of Turkey (BEST)...

Solis Proje Atölyesi tarafından organize edilen ve Türkiye'nin en iyi İngilizce konuşan öğrencisinin belirlendiği Best English Speakers of Turkey (BEST) yarışmasının finali İzmir'de yapıldı. Elemelerde İstanbul'un en iyi İngilizce performansını sergileyerek finale kalan İhlas Koleji öğrencisi Ahmet Koçak, 12 finalist arasında Türkiye ikincisi oldu.

İzmir'de bir otelde yapılan final sonucunda yarışmayı St. Joseph Lisesinden Nursu Gür kazanırken, İhlas Kolejinden Ahmet Koçak ikinci oldu. Üçüncülüğü yine St. Joseph Lisesinden Aybike Naz Özuygun aldı.

Türkiye ikinciliğini kazanan İhlas Koleji öğrencisi yarışmaya çok iyi hazırlandığını ve İhlas Kolejini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını söyledi. Okuldaki öğretmenlerinin yarışma boyunca kendisine destek olduklarını ifade eden Koçak, "Katılan tüm lise öğrencileri içinden ikinci olabilmek benim için değerli bir başarı. Bu başarının gelmesinde baştan itibaren beni destekleyen öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Beni tüm yarışma süreci boyunca en iyi şekilde yönlendirdiler" dedi.

TÜRKİYE İKİNCİSİNE OKUL MÜDÜRÜNDEN TEBRİK

Ahmet Koçak'ın Türkiye ikincisi olmasının ardından konuşan Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Hamdi Özakay, öğrencisini tebrik etti. Koçak'ın okulun yabancı dil zümresi ile başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğini belirten Özakay, "Öğrencimiz Ahmet Koçak ve yabancı dil zümremizin öğretmenleri yarışma boyunca başarılı bir birliktelik oluşturdu. Bunun semeresini de Türkiye ikincisi olarak aldık" dedi.

İngilizce'yi günlük ve iş hayatının önemli bir parçası olarak gördüklerini belirten Özakay, "İhlas Koleji okullarında İngilizce eğitimini anaokulundan itibaren başlatıyoruz. Böylece öğrencilerimiz erken yaştan itibaren İngilizce ile tanışarak gelecek için önemli bir adım atıyorlar" diye konuştu.

İhlas Koleji Öğrencisi İngilizce’de Türkiye İkincisi

İhlas Koleji Öğrencisi İngilizce’de Türkiye İkincisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim