• BIST 9524.59
  • Altın 2490.271
  • Dolar 32.5113
  • Euro 34.7174
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

İhlas Koleji Öğrencisi Buz Pateni Şampiyonu

İhlas Koleji Öğrencisi Buz Pateni Şampiyonu
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Euro Cup 9. Skate Helena 2016 Şampiyonası'nda "Basic Novice A Boys" kategorisinde, İhlas Koleji öğrencisi Ömer...

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Euro Cup 9. Skate Helena 2016 Şampiyonası'nda "Basic Novice A Boys" kategorisinde, İhlas Koleji öğrencisi Ömer Efe Sayıcı şampiyon oldu.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Euro Cup 9. Skate Helena 2016 Şampiyonası'na 21 ülkeden çok sayıda sporcu katıldı. 4 gün süren şampiyonada en yakın rakibinden 5 puan önde tamamlayan Sayıcı, şampiyon oldu.

İhlas Koleji öğrencisi Ömer Efe Sayıcı, geçtiğimiz yıl talihsiz bir sakatlık geçirdiğini hatırlatarak, "Sakatlık sonrasında katıldığım ilk yarışmada şampiyon oldum. Ülkemi ve okulumu geçirdiğim sağlık problemine rağmen en iyi şekilde temsil ettiğim ve madalya aldığım için çok mutluyum" dedi.

Hedefinin 4-7 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Sarajevo Open 2016 Şampiyonası'nda iyi bir derece almak olduğunu vurgulayan Sayıcı, bu şampiyona için hemen hazırlıklara başlayacağını ifade etti.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Sayıcı'yı, elde etmiş olduğu şampiyonluktan dolayı kutladı. Buz pateni gibi zor ve çok yaygın olmayan bir spor dalında başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini vurgulayan Koç, "Öğrencimizin, böylesine zor ve emek isteyen bir spor dalında başarılı olması bizi çok sevindirdi. Sporda olduğu kadar akademik alanda da başarılı olması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu başarılarını sürdürebilmesi için öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz kendisine destek oluyor" dedi.

Okul olarak sosyal yaşamın gelişimine büyük önem verdiklerini belirten Koç, "Okullarımızda okul öncesi ve ilkokul seviyesinde buz pateni kulüpleri bulunuyor. Kulüplerimizde yetişen öğrencilerimizin gelecekte buz pateninde böyle başarılar elde etmeye devam edeceklerine inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

İhlas Koleji Öğrencisi Buz Pateni Şampiyonu

İhlas Koleji Öğrencisi Buz Pateni Şampiyonu

İhlas Koleji Öğrencisi Buz Pateni Şampiyonu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim