• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

İhlas Koleji Öğrencisi Ahmet Koçak İngilizce’de Türkiye İkincisi Oldu

İhlas Koleji Öğrencisi Ahmet Koçak İngilizce’de Türkiye İkincisi Oldu
Türkiye'nin en iyi İngilizce konuşan öğrencisinin belirlendiği Best English Speakers of Turkey yarışmasının İzmir'de yapılan finalinde İhlas Koleji...

Türkiye'nin en iyi İngilizce konuşan öğrencisinin belirlendiği Best English Speakers of Turkey yarışmasının İzmir'de yapılan finalinde İhlas Koleji öğrencisi Ahmet Koçak Türkiye ikincisi oldu.

Solis Proje Atölyesi tarafından organize edilen ve Türkiye'nin en iyi İngilizce konuşan öğrencisinin belirlendiği Best English Speakers of Turkey (BEST) yarışmasının finali İzmir'de yapıldı. Elemelerde İstanbul'un en iyi İngilizce performansını sergileyerek finale kalan İhlas Koleji öğrencisi Ahmet Koçak 12 finalist arasından Türkiye ikincisi oldu. Wyndham Grand İzmir Özdilek Oteli'nde yapılan final sonucunda yarışmayı St. Joseph Lisesi'nden Nursu Gür kazanırken, İhlas Koleji'nden Ahmet Koçak ikinci oldu. Üçüncülüğü ise yine St. Joseph Lisesi'nden Aybike Naz Özuygun aldı.

"YARIŞMA SÜRECİNDE ÖĞRETMENLERİMDEN ÇOK BÜYÜK DESTEK ALDIM"

Türkiye ikinciliğini kazanan İhlas Koleji öğrencisi Ahmet Koçak, yarışmaya çok iyi hazırlandığını ve İhlas Koleji'ni en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını söyledi. Okuldaki öğretmenlerinin yarışma boyunca kendisine destek olduklarını ifade eden Koçak, "Katılan tüm lise öğrencileri içinden ikinci olabilmek benim için önemli bir başarı. Bu başarının gelmesinde baştan itibaren beni destekleyen öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Beni tüm yarışma süreci boyunca en iyi şekilde yönlendirdiler" dedi.

"ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ"

Ahmet Koçak'ın Türkiye ikincisi olmasının ardından konuşan Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Hamdi Özakay, öğrencisini tebrik etti. Koçak'ın okulun yabancı dil zümresi ile başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğini ifade eden Özakay, "Öğrencimiz Ahmet Koçak ve yabancı dil zümremizin öğretmenleri yarışma boyunca başarılı bir birliktelik oluşturdular. Bunun semeresini de Türkiye ikincisi olarak aldık" dedi. İngilizceyi günlük ve iş hayatının önemli bir parçası olarak gördüklerini belirten Özakay, "İhlas Koleji okullarında İngilizce eğitimini anaokulundan itibaren başlatıyoruz. Böylece öğrencilerimiz erken yaştan itibaren İngilizce ile tanışarak gelecek için önemli bir adım atıyorlar" dedi.

İhlas Koleji Öğrencisi Ahmet Koçak İngilizce’de Türkiye İkincisi Oldu

İhlas Koleji Öğrencisi Ahmet Koçak İngilizce’de Türkiye İkincisi Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim