• BIST 9466.97
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

İhlas Haber Ajansı, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama’dan Mehmet Şireci’ye hayırlı olsun ziyareti

İhlas Haber Ajansı, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama’dan Mehmet Şireci’ye hayırlı olsun ziyareti
İhlas Haber Ajansı, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama heyeti, AK Parti Erzincan İl Başkanlığına atanan Mehmet Cavit Şireci'ye hayırlı olsun ziyaretinde...

İhlas Haber Ajansı, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama heyeti, AK Parti Erzincan İl Başkanlığına atanan Mehmet Cavit Şireci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İhlas Haber Ajansı Erzincan Temsilcisi Abdullah Aslan, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Doğu Anadolu Bölge Müdürü Suat Ateş ve beraberindeki heyet, 26 Eylül 2017 tarihinde yapılan mülakatlar sonucunda AK Parti Erzincan İl Başkanı olarak görevlendirilen Mehmet Cavit Şireci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yapılan görüşmede İhlas Haber Ajansı Erzincan Temsilcisi Abdullah Aslan, İhlas Haber Ajansı'nın, Türkiye'de görüntülü haber servisi yapan ilk özel ajansı olduğuna dikkat çekerek, İHA'nın yurt içi ve yurt dışındaki 145 noktada, kadrolu ve telifli çalışan 850'yi aşkın personeli ile günde ortalama 250 görüntülü, 2 bin de yazılı ve fotoğraflı haber üretmekte olduğunu kaydederek, Ak Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Doğu Anadolu Bölge Müdürü Suat Ateş ise yayın hayatına 22 Nisan 1970 tarihinde başlayan Türkiye Gazetesi'nin kuruluşundan bu güne sahibi ve yayın politikası değişmemiş tek ulusal gazete olarak faaliyetlerine devam etmekte olduğunu belirterek, tecrübeli yönetim anlayışı, istikrarlı yayın çizgisi, marka bilinirliği ve kuvvetli okuyucu tabanı ile rekabet gücü yüksek bir yayın organı olarak medya sektöründe yer almakta olduğunu aktardı.

Öte yandan 2008 yılında başlatılan ve 2009'da tamamlanıp pekiştirilerek kurumsallığı sağlanan "yeni içerik ve yeni görünüm" kapsamında gazetenin sayfa düzeni ve tasarımının tamamen yenilendiğini söyleyen Ateş, Türkiye Gazetesi'nin, bayiden satışın yanı sıra, elden dağıtım modelinin Türkiye'deki ilk uygulayıcısı olarak, ev ve işyerlerine doğrudan gazete dağıtımını yaptığını, Dünyada ise özellikle A.B.D. ve Japonya'da çok yaygın olarak uygulanan elden dağıtım sisteminin, okuyucu ile sağlam bir iletişim kurmakla beraber satış istikrarı da getirdiğini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, İhlas Haber Ajansı, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama heyetine teşekkürlerini iletti.

Başkan Şireci konuşmasında, Cumhuriyet tarihinin en büyük demokratikleşme ve değişim hamlesini başlatan AK Parti'nin hazırlamakta olduğu yeni eylem planları ile bölgesel gelişme konusunda önceliklerin sürdürüleceğini, sulanabilir alanların tamamının sulandığı, arazi toplulaştırma çalışmalarının bittiği, en ücra yerlere rahatlıkla erişilebilen, turizm imkânlarının çeşitlendiği, emek yoğun sanayilerin geliştiği, komşu ülkeler başta olmak üzere dünya ile ticaretin arttığı bir ortamda Erzincan da da yerel dinamikleri daha fazla harekete geçireceklerini bu kapsamda yeni teşvik sistemi, Kalkınma Ajansları ve Bölge Kalkınma İdareleri ile diğer tüm destek mekanizmalarının bu amaç doğrultusunda bütünlük içinde devreye sokulacağını aktardı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim