• BIST 9093.41
  • Altın 2325.482
  • Dolar 32.3736
  • Euro 34.9977
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

İhlas Doğu Anadolu Bölge 2016 Hedeflerini Belirledi

İhlas Doğu Anadolu Bölge 2016 Hedeflerini Belirledi
İhlas Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü, 2016 yılı hedeflerini belirledi ve 2015 yılı başarılı personellerini ödüllendirdi.

İhlas Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü, 2016 yılı hedeflerini belirledi ve 2015 yılı başarılı personellerini ödüllendirdi.

Toplantıya İhlas Pazarlama TR Türkiye Direktörü Yusuf Güler, Ramazan Sezer Erzurum Bölge Müdürü Cumali Geleri, Bölge yöneticileri, Aslan Coşğun, Suat Ateş, Hasan Aslan'ın yanı sıra ofis müdürleri ve Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Kars, Ağrı, Iğdır bölge personelleri katıldı. MEB hizmet içi eğitim Enstitüsü tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılı başarılı personeller ödüllendirildi ve 2016 yılı hedefleri belirlendi.

Toplantı Bölge Müdürü Cumali Geleri'nin açılış konuşmasıyla başladı. Geleri yaptığı konuşmasında; "2015 yılı çok başarılı bir yıl oldu, her alanda büyüme sağladık. Geceli gündüzlü samimiyetle çalışan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Tabiî ki Bu başarı tesadüf değil, genç, deneyimli, hizmet adamı bu ekip çok daha büyük başarılara imza atacak. Şekline sözlerini sürdürdü. Ticari alanda 2016 yılında çıtayı yükseltiyoruz. Ana faaliyet sahamız olan, pazarlamada hedefimizi %25 artırıyoruz." dedi.

AVRUPA DA YILIN TASARIM ÖDÜLLÜ SAĞLIK ÜRÜNLERİ 2016 DA İHLAS TA;

İhlas pazarlama TR Türkiye Direktörü Yusuf Güler konuşmasında; "Bu toplantıda , 2016 yılında bölgemizin hedeflerini belirlemek, değişen piyasa şartlarını iyi okumak ve uygun stratejileri paylaşmak amacıyla geniş katılımlı toplantı düzenledik "ayrıca "Yönetimdeki Yeni Trendleri iyi anlatmak, iş hayatında değişimin adeta fırtına gibi estiğini, değişimi yakalayamayan ve yenilikçi, inovatif bir şirket kültürü oluşturamayan örgüt ve şirketlerin şiddetlenen rekabet karşısında ayakta kalmalarının mümkün olmadığını belirtti. Aura makalı ürünlerimiz Avrupa'da iki kez yılın tasarım ödülü aldı. ARGE birimi TÜBİTAK destekli projelerle insan sağlığını ön planda bulunduran yeni ürünler üretiyor. Bu ürünler sahasında ihtisas sahibi çalışanlarımızla Türkiye'de en çok satan, temizlik robotu Aura Clenmax ve su arıtma sistemlerinde Aura Cebilon piyasasını en çok tercih edilen ürünleri oldular. Doğu Anadolu grubumuzda; bu anlamda en başarılı bölgelerimizden bir tanesi. Cumali beyin şahsında tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

BAŞARININ SIRRI ;'HİÇ TENKİT YOK, TATLI DİL GÜLER YÜZ"

İkinci oturumda Geleri, uzun bir konuşması yaptı. "Öncelikle bu müesseseleri kuran değerli büyüğümüz merhum Enver Ören abimizi rahmetle bir kez daha anıyor, aynı hedeflere bizleri yönlendiren Mücahit Ören ağabeyimize de teşekkürlerimizi arz ediyorum. Ayrıca gece gündüz doğu Anadolu'nun zorlu iklim şartlarında azimle çalışan arkadaşlarıma, her türlü fedakârlığı gösteren ailelerinize, evlatlarınıza teşekkür ediyorum. Özellikle bizleri evlerinde ağırlayan müşterilerimize, Yine yıllarca işyerlerinde bizleri güler yüzle ağırlayan ve bizler destek veren Türkiye gazete abonelerimize Müteşekkiriz. Erzurum'un yanı sıra Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Kars, Ağrı ve Iğdır'da işimizin her alanında başarılı işler yapıyoruz.

Geleri, konuşmasının devamında, başarının sırlarını da örneklendirerek anlattı. "başarının sırrı birlik ve beraberliğimizdir, Ben değil biz şuuruyla hareket ediyor olmamızdır. İşimizi yaparken hiç kimseyi tenkit etmeyeceğiz, Tatlı dil Güleryüz ile hizmet edeceğiz. Dürüstlük şiarımız olduğunu unutmayacağız. İşimizde, heyecanımızı kaybetmemeliyiz. Teknoloji ve sürat çağında bilgimizi sürekli yenilemeliyiz. Büyük hedeflerimiz olmalı, işimizde ve çevremizde vazgeçilmez insan olmalıyız. İşimizde öncelik insanların duasını, teşekkürünü almak olmalıdır" "Şeklinde konuştu.

"HEDEF CİRO; 1 MİLYON

Konuşmasının son bölümünde 2016 yılındaki hedeflerinden de söz edip, ofis müdürlerinden hedeflerini aldı. Cumali Geleri sözlerini şöyle tamamladı; Aylık 1 milyon ciroya erişmek, Direkt ve dolaylı 200 kişilik konusunda uzman, eğitimli bir kadro kurmak öncelikle hedeflerimizdir. Sistemimizin özelliği herksin kariyer yapabileceği, usta çırak ilişkisi çerçevesinde alttan yetişen arkadaşlara imkan ve yetki veriyor olması, Kim işine sahip çıkarsa iş onundur. " tüm çalışan arkadaşlarıma başarılar diliyorum, şeklinde sözlerini tamamladı.

Eğitim uzmanı Şükriye Çelenk, bölge müşteri hizmetleri personeline;" iletişim becerileri" konulu iki gün süreli eğitim programı düzenledi ve Katılımcılara sertifika verildi.

2016 YILINDA ÖDÜL ALAN PERSONELLER;

Bölge 1. Ofis müdürü Abdullah Tiryaki, ikinci sırada; Temel Narmanlı ve Reyis Kılıç Bölge 1. satış personeli; Bahattin tiryaki, Murat Sezer, Şenol yıldız, Toğuzhan Cansever, Ümit Güllaçtı, Oktay şimşek, Sibel Ünal, Sibel kılıç servisler klasmanı; Şerafettin Coşğun, Hilal Karasakız, Yılmaz Doğan, ,abone klasmanında; Selami Demirtaş, Ömer budak, kupa, plaket ve başarı belgesi takdim edildi.

Toplantının ardından toplu halde öğle yemeği yenildi, hoş neşe içerisinde coşkulu bir gün geçirildi.

İhlas Doğu Anadolu Bölge 2016 Hedeflerini Belirledi

İhlas Doğu Anadolu Bölge 2016 Hedeflerini Belirledi

İhlas Doğu Anadolu Bölge 2016 Hedeflerini Belirledi

İhlas Doğu Anadolu Bölge 2016 Hedeflerini Belirledi

İhlas Doğu Anadolu Bölge 2016 Hedeflerini Belirledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim