• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Iğdırlı şehidin ismi polis amirliğine verildi

Iğdırlı şehidin ismi polis amirliğine verildi
15 Temmuz gecesi savaş uçaklarının bombalaması sonucunda vücuduna isabet eden şarapnel parçaları sebebiyle şehit olan Başkomiser Bülent Yurtseven'in...

15 Temmuz gecesi savaş uçaklarının bombalaması sonucunda vücuduna isabet eden şarapnel parçaları sebebiyle şehit olan Başkomiser Bülent Yurtseven'in ismi Iğdır'da yaşatılacak.

FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı binasına düzenlenen saldırıda yaralanan ve daha sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Başkomiser Bülent Yurtseven'in ismi, Iğdır merkezde bulunan Polis Merkezi Amirliğine verildi. Düzenlenen açılış törenine, Iğdır Valisi Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürü Melih Ekici, şehit Bülent Yurtseven'in ailesi, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Iğdır Valisi Enver Ünlü, "Iğdır polis merkezimizin adının, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehadet mertebesine ulaşan Iğdırlı Başkomiser Bülent Yurtseven olarak değiştirilmesi münasebeti ile tertiplediğimiz törene teşriflerinizden dolayı başta kıymetli ailesi olmak üzere teşekkür ediyorum. Türk milletinin tarih boyunca kurmuş olduğu bütün devletlerle hiçbir zaman devletin yönetim merkezi yani başkenti bombalanmamıştı. Ama bu defa düşman dışarıdan değil içimizdendi. Dış istihbarat teşkilatlarının maşası olarak kurulan ve büyütülen FETÖ denen devlet ve millet düşmanı bu hain örgüt, Türk milletini, başkentini ve Türkiye Büyük Millet Meclisini bombalamaktan çekinmemişti. İstiklal harbinde bile bombalanmamıştı. "Konu vatansa gerisi teferruattır" deyip bu necip milletin bir ferdi olan şehit Başkomiser Bülent Yurtseven kardeşimiz de bu anlayışla gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içmiş, önce Türkiye sonra da siz saygı değer Iğdırlıların kalbinde kutsal ve şerefli yerini almıştır" dedi.

Iğdırlı şehidin ismi polis amirliğine verildi

Iğdırlı şehidin ismi polis amirliğine verildi

Iğdırlı şehidin ismi polis amirliğine verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim