• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Iğdır’da hastası tarafından bıçaklanan doktor konuştu

Iğdır’da hastası tarafından bıçaklanan doktor konuştu
Iğdır Devlet Hastanesinde geçtiğimiz hafta hastası tarafından bıçaklanan doktor "Ben elimi sıkarak teşekkür beklerken o esnada göğsüme bir bıçak...

Iğdır Devlet Hastanesinde geçtiğimiz hafta hastası tarafından bıçaklanan doktor "Ben elimi sıkarak teşekkür beklerken o esnada göğsüme bir bıçak darbesi, bir bıçak darbesi de karnıma aldım" dedi.

Iğdır Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Serkan Yarımoğlu, 29 Eylül tarihinde kendisini bıçaklayan hastası ile arasında yaşananları anlattı. Iğdır Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Serkan Yarımoğlu görevi başındayken o gün bütün hastalarını muayene ettiğini, kendisini bıçaklayan hastanın da yaklaşık bir saat önce muayene olduğunu ve aynı hastanın ikinci defa gelerek özel bir şey görüşeceğini söylemesi üzerine son hastası olarak içeri girdiğini belirtti.

Dr. Yarımoğlu, "O hastayı muayene ettikten sonra diğer hastalarımı muayene etmiş ve bekleyen hastam yoktu. Son hasta olarak tekrar içeri aldığımız o şahıs özel görüşeceğini söylediği için, yanımdaki sekreter mecburen dışarı çıktı. Yaklaşık 5-10 dakika daha görüştükten sonra, gayet normal bir şekilde ve hiçbir sıkıntı tartışma olmadan yanıma geldi. Ben elimi sıkarak teşekkür edip dışarı çıkacağını düşünürken o esnada göğsüme bir tane bıçak darbesi, "sen ne yapıyorsun?" derken bir bıçak darbesi de karnıma hissettim. Zaten ondan sonrasını çok fazla hatırlayamıyorum. Daha sonra ameliyata alınmış ve yapılan müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edilmişim. Erzurum'a sevk edildikten sonra ertesi sabah uyandım. Açıkçası ben o zamana kadar olup biteni hatırlamıyorum" dedi.

"Gayet iyiyim şu anda"

Yapılan müdahalenin gayet başarılı olduğuna değinen Dr. Serkan Yarımoğlu, "İlerde başıma dert açacak bir durum yok. Arkadaşlar başarılı bir operasyon ve süreç yönettikleri için şuan hayattayım ve gayet iyiyim. O süreçte elinden geleni yapan, dua eden ve benim için üzülen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Bir ailesinin olduğunu ve onları düşünmesi gerektiğini belirten Yarımoğlu, "Ailem ve çocuğum olduğu için endişeliyim açıkçası. Tayin isteğinde bulunmayı planlıyoruz. Devlet uygun görürse başka bir yerde çalışmayı istiyorum. Bu yaşadığım olay Iğdır ile alakalı değil, her yerde olabilecek bir durum. Sonuçta burada yaşanmış ve başımıza gelen bir olay var. Bu duruma inat etmenin de bir anlamı yok. Bakalım, kısmetse başka yerde çalışma hayatımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Iğdır’da hastası tarafından bıçaklanan doktor konuştu

Iğdır’da hastası tarafından bıçaklanan doktor konuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim