• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

İftarlık Gazoz'un yönetmeni konuştu

İftarlık Gazoz'un yönetmeni konuştu
İftarlık Gazoz filminin Yönetmeni Yüksel Aksu, "Yıllardır sinemaya gitmeyenler bu film ile sinemaya gitti. Yeni neslin de bu filmi beğenerek izlemesi ve ilgi...

İftarlık Gazoz filminin Yönetmeni Yüksel Aksu, "Yıllardır sinemaya gitmeyenler bu film ile sinemaya gitti. Yeni neslin de bu filmi beğenerek izlemesi ve ilgi göstermesine çok sevindim." dedi.

Yüksel Aksu'nun yönettiği, Cem Yılmaz ile Berat Efe Parlar'ın usta-çırak ilişkisini canlandırdığı İftarlık Gazoz filminin oyuncuları farklı illeri gezmeye devam ediyor. Bugüne kadar İzmir, Konya, Mersin ve Bursa'ya giden oyuncular, son olarak Kocaeli'ne geldi. Başrolü Cem Yılmaz'la paylaşan Berat Efe Parlar ile birlikte Ümmü Putgül, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar'nın yanı sıra yönetmen Yüksel Aksu ve filmin yapımcılarından Elif Dağdeviren, İzmit ilçesinde seyirciyle buluştu. İzmitli izleyicilerin sinema salonlarını ve söyleşi alanını doldurduğu etkinlikte başta Berat Efe Parlar olmak üzere tüm ekiple fotoğraf çektirebilmek için uzun kuyruklar oluştu.

Filmin yapımcılarından olan Elif Dağdeviren film gösterimi öncesi yaptığı konuşmada, "Gişelerden Türkiye rekoru bekliyorum. Filmin gösterime girmesinden sonra bir hafta geçti ve olumlu tepkiler aldık. Ulusal ve uluslararası basında hedeflediğimiz buluşmayı sağlamış durumdayız. Beraber gülüp, beraber sevineceğimiz bir yapım oldu." ifadelerini kullandı.

Yönetmeni Yüksel Aksu ise şunları kaydetti: "Yıllardır sinemaya gitmeyenler bu film ile sinemaya gitti. Yeni neslin de bu filmi beğenerek izlemesi ve ilgi göstermesine çok sevindim. Filmde Anadolu'nun geçmişini anlatıyoruz. Bizler de birçok Anadolu iline ziyaret ederek filmin tanıtımını yapacağız. Filmde 70'li yıllar anlatılıyor. Pozitif mesajların olduğu kanaatindeyim. Yazlık sinemayı özleyenler için bulunmaz bir film. Herkesin beğeneceği kanaatindeyim. Filmin yapımı estetik olarak yüksek standartlarda. Filme çocukluğumu da aktardım, çünkü kendi çocukluğumu da unutmak istemiyorum. Bundan sonra sosyal mesajlar veren bir film daha yapmayı düşünüyorum. Film dediğin hayatı sorgulaması gerekiyor."

İftarlık Gazoz'un yönetmeni konuştu

İftarlık Gazoz'un yönetmeni konuştu

İftarlık Gazoz'un yönetmeni konuştu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim