• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

İftara yetişemeyenler Marmaray’da oruçlarını açtı

İftara yetişemeyenler Marmaray’da oruçlarını açtı
Zeytinburnu Belediyesi, iftara yetişemeyen yüzlerce vatandaşa Marmaray Kazlıçeşme istasyonunda 2 bin kişilik çorba dağıttı.

Zeytinburnu Belediyesi, iftara yetişemeyen yüzlerce vatandaşa Marmaray Kazlıçeşme istasyonunda 2 bin kişilik çorba dağıttı.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından iftara yetişemeyenlere çorba ikramı yapıldı. Marmaray'dan evine iftara yetişmek isteyen yüzlerce vatandaş oruçlarını Kazlıçeşme istasyonunda açtı. Zeytinburnu Belediyesi Aşevi tarafından yapılan 2 bin kişilik süzme mercimek çorbası vatandaşlardan tam puan aldı.

"Belediyemizin yapmış olduğu bu hizmetten halkımız memnun"

İftara yetişemeyenlere yapılan bu hizmetin yanı sıra diğer hizmetlerden de bahseden Zeytinburnu Belediyesi Aşevi Müdürü Muhammet Güneş, "Zeytinburnu Belediyesi olarak insanların çoğunlukla aktarım merkezlerinde, iftarına yetişemeyecek durumda olan vatandaşlarımıza belediyemizin yapmış olduğu bu hizmetten halkımız memnun. Bu süre zarfında çorba hizmetimiz bittikten sonra diğer hizmetlerimiz de devam etmektedir. Sokak iftarlarımız var. Ayrıca teravih sonrası vatandaşımıza günlük yüz damacana limonata ikramımız var" diye konuştu.

Çorbaların lezzetine de değinen Güneş, "Çorbalarımız sade mercimek ve kemik suyuyla yapmış olduğumuz için çorbalarımız lezzetlidir. Lezzeti tadan daha iyi bilir, söylemeye gerek yok" dedi.

"Sadece Zeytinburnu Belediyesi değil, tüm belediyelerde olması gerek"

Marmaray'da çorba içen Sinan Develi, "İftara da Kazlıçeşme'de denk geldik. Sağ olsunlar ikram yapıyorlar. İftarımızı da açıyoruz. Güzel bir çorba yapılmış. Tadı da çok güzel" diye konuştu.

Ramazan sonuna kadar devam etmesini isteyen Levent Ersarı ise, "Hem benim, hem tüm insanlar için; oruç tutanı, tutmayanı için muhteşem bir şey. Umarım Ramazan sonuna kadar devam eder. Sadece Zeytinburnu Belediyesi değil, tüm belediyelerde olması gerek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim