• BIST 9475.08
  • Altın 2503.661
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8005
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

İesob’dan, Çocuklara Yardım Eli

İesob’dan, Çocuklara Yardım Eli
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı ile yaptığı işbirliği ile hasta çocuklara ve ailelere yardım eli uzatıyor.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı ile yaptığı işbirliği ile hasta çocuklara ve ailelere yardım eli uzatıyor.

Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı Başkanı Ülkü Belkıs Karlı ile başkan yardımcısı Mustafa Varhan, hasta çocuklara ve ailelere verdikleri destekler nedeniyle İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

"GÜCÜMÜZ, DOSTLARIMIZ VE GÖNÜLLÜLERİMİZ"

Vakfın kuruluş amacının hasta çocuklara ve yaralı ailelere katkıda bulunmak olduğunu belirten Vakıf başkanı Ülkü Belkıs Karlı,

"Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne tedaviye gelen hasta çocukların en iyi şekilde bakılmalarına ve tedavilerini sağlayacak ortamın temin edilmesine katkıda bulunmak temel ilkemiz. Vakfımız aracılığıyla, hastalıkların tanı ve tedavisinde gereksinim duyulan tıbbi cihaz, alet ve araçları hastanemize kazandırmaya, yine hastanemizin yeni bölümlerinin inşasını ve tefrişini yapmaya da çaba sarf ediyoruz. Bunun yanı sıra hastanemizde görev yapan sağlık personelinin bilimsel araştırmalarını desteklemek, başarılı fakat dar gelirli öğrencilere burs imkanı sağlamak gibi bilimsel ve eğitim ağırlıklı çalışmalarımız var. Bizim işimiz çocukların sağlıklarını ve mutluluklarını sağlamaktır. Gücümüz de dostlarımız ve gönüllülerimizdir. Bu noktada İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu'nun vakfımıza, çocuklarımıza verdiği desteklere teşekkür etmek için buradayız. Esnaf teşkilatının desteklerinin diğer kesimlere de örnek olmasını ümit ediyoruz" dedi.

"DESTEK VERMEK GÖREVİMİZ"

Esnaf sanatkarların önemli sosyal işlevleri üstlendiğini hatırlatan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, "Bin yıllık ahi geleneğinden gelen, geçmişte devletler kuran ve yöneten esnaf teşkilatları bugün de toplumsal yaşamda önemini yitirmemişlerdir. Esnaf sanatkarları sadece ekonomik bir kesim olarak görmek yanlış olur. Üyelerimiz toplumsal yaşamda kültürel ve sosyal ödevler de üstlenmişlerdir. Türk toplumunun önemli bir mozaiği olan esnaf sanatkarlarımız, bugün halkın çoğunluğunu oluşturmakta, insanlara ve olaylara yön vermektedirler. Böylesine önemli işlevler üstlenen bir kesimin temsilcileri olarak toplumsal faydalara hizmet veren faaliyetlere destek vermek bizim görevimizdir. Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı bu anlamda sosyal faydaları gözeten çalışmaları ile ön plana çıkmakta ve destek verilmeyi hak etmektedir. Umuyoruz ki diğer kesimler de bu güzide vakfımıza gereken ilgiyi göstereceklerdir" ifadelerini kullandı.

İesob’dan, Çocuklara Yardım Eli

İesob’dan, Çocuklara Yardım Eli

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim