• BIST 9539.08
  • Altın 2487.908
  • Dolar 32.4913
  • Euro 34.7538
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

İDO'nun Tuzla- Yalova seferleri bugün başlıyor

İDO'nun Tuzla- Yalova seferleri bugün başlıyor
Marmara’nın iki yakası arasındaki konforlu, güvenli, hızlı ve keyifli yolculukların adresi İDO, bugün (5 Mart) Tuzla- yalova seferlerini başlatıyor.

İDO’nun Tuzla iskelesi  bugün açılıyor, İstanbul’un yeni cazibe merkezine seyahatler başlıyor. Marmara’nın iki yakası arasındaki konforlu, güvenli, hızlı ve keyifli yolculukların adresi İDO, bugün (5 Mart)  İstanbul’un yükselen bölgelerinden Tuzla’ya da seferlerini başlatıyor. Tuzla’yı Marmara’nın diğer yakasındaki Yalova’ya bağlayan deniz otobüsü seferleri, Bostancı ve Kartal kalkışlı olarak gerçekleştirilecek. İDO’nun yeni seferleriyle hem Tuzla’daki yeni alışveriş ve eğlence merkezi Viaport Marina’ya ulaşım kolaylaşıyor hem de İstanbul ve Yalova hattında seyahat etmek isteyenler için yepyeni ve avantajlı bir seçenek doğuyor...

İDO’nun bugün başlatacağı deniz otobüsü seferleriyle birlikte Tuzla, bir yandan Yalova’ya, bir yandan da Kartal üzerinden Bostancı’ya bağlanıyor.

İDO’nun Bostancı-Kartal-Tuzla-Yalova seferlerini başlatmasıyla, bu dört yerleşimde ve civarında oturanlar ya da bu noktalara ulaşarak Marmara’nın iki yakası arasındaki konforlu ve güvenli yolculuklarını tamamlamak isteyenler için, birçok yeni avantaj da beraberinde geliyor.

Yeni alışveriş ve eğlence merkezine ulaşmak artık çok kolay

İDO’nun Tuzla’daki iskelesi, bölgenin yeni cazibe merkezlerinden Viaport Marina alanı içerisinde yer alıyor. İstanbul’un bu uzak köşesinde hayatı canlandıran yeni merkezde, Viaport Alışveriş Adası’nın yanı sıra eğlence parkı özelliği gösteren geniş bir alan da bulunuyor. İDO’nun Tuzla’daki iskelesinin hemen yanından bu alanlara tüm gün ekspress servisler gerçekleştiriliyor. Böylece gerek Yalovalıların gerek İstanbulluların bu yeni alışveriş ve eğlence alanlarına uzaklıkları da, artık İDO’yla sadece bir deniz otobüsü mesafesinde.

Yalova’daki termal merkezlere ulaşmak için yeni bir seçenek

Tuzla’yı bir yandan Yalova’ya bir yandan Bostancı’ya bağlayan yeni seferler, aynı zamanda her iki taraftaki üniversite öğrencileri için, iki yaka arasındaki turistik merkezleri ya da termal otelleri ziyaret etmek isteyenler için, alışveriş yapmak isteyenler ve iş gezisi ile tatile çıkanlar için de yepyeni ve avantajlı bir seçenek sunuyor.

İDO’nun Bostancı-Kartal-Tuzla-Yalova seferleri, bugün başlayacak ve başlangıçta sabah akşam karşılıklı 2’şer, toplam 4 sefer gerçekleştirilecek.

İDO’nun Tuzla-Yalova deniz otobüsü seferlerinin, hafta içi ve hafta sonu kalkış ve varış saatleri şöyle olacak: Haftaiçi; Yalova-Tuzla 10:00, Tuzla-Yalova 11:00 Haftasonu; Yalova-Tuzla 11:30, Tuzla-Yalova 09:30

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim