• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

İdev, 3 Mart’ta Kapılarını Kocaeli’de Açıyor

İdev, 3 Mart’ta Kapılarını Kocaeli’de Açıyor
Kocaeli Ticaret Odası'nın (KOTO) 2'ncisini Doğu Marmara illeri sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenleyeceği 2'nci Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik...

Kocaeli Ticaret Odası'nın (KOTO) 2'ncisini Doğu Marmara illeri sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenleyeceği 2'nci Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV), 3-6 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kocaeli Ticaret Odası tarafından düzenlenen İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ikinci kez kapılarını açıyor. 3-6 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan fuarda, yeni evli çiftler ve evini yenilemek isteyenler için özel fırsatlar olacak. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın tanıtım toplantısı bugün Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesisleri'nde düzenlendi. Toplantıya Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Düzce Ticaret ve Sanayi Başkanı Fahri Çakır, Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Gebze Ticaret Odası Fuar Temsilcisi Serkan Dinçer, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Temsilcisi Seyfettin Bingül, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Suat Birer, MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk ve Kocaeli Terziler Odası Başkanı Şaziye Kahrımanlı katıldı.

"TÜM DİNAMİKLERİN DESTEKLERİYLE MÜMKÜN"

Toplantıda 2. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nı tanıtan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Sizlerin de artık bildiği üzere Odamızın, Kocaeli başta olmak üzere Doğu Marmara'yı, Anadolu yakasının "fuar merkezi" konumuna getirme vizyonu bulunmaktadır. Kocaeli'nin konumu ve hâlihazırda 35 bin metrekaresi kapalı bir fuar alanına sahip oluşu bu alanda bizi öne çıkarmaktadır. Ve biliyoruz ki, Bu hedefin gerçekleşmesi ancak, Doğu Marmara Bölgesi'ndeki ticaret ve sanayi odaları başta olmak üzere tüm dinamiklerin destekleriyle mümkündür. Bu vizyondan hareketle 8-11 Ekim 2015 tarihlerinde Doğu Marmara'nın marka değerini yükseltmek, bölgesel işbirliklerini artırmak hedefiyle Odamız öncülüğünde ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleriyle İNTEMAK'15 Fuarı'nı gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

"DOĞU MARMARA İLE DAHA DA GÜÇLENECEK"

Başkan Özdağ, "Başarıyla sonuçlanan bu işbirliğimiz bizleri, 3-6 Mart 2016 tarihlerinde 2.'sini düzenleyeceğimiz İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda da güç birliği yapmaya teşvik etti. İlkini toplam 25 bin 320 kişinin ziyaret ettiği, 145'i ilk kez bir fuara katılan, toplam 200 firmanın yer aldığı, 30 Milyon TL'lik ticaret hacminin sağlandığı, 140 firmaya yapılan anket sonucu 131 firmanın fuardan memnun kaldığı ve bir sonraki fuara yeniden katılmak istediği "İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın ikincisi Doğu Marmara illerinin desteğiyle daha da güçlü hale gelecektir" dedi.

İdev, 3 Mart’ta Kapılarını Kocaeli’de Açıyor

İdev, 3 Mart’ta Kapılarını Kocaeli’de Açıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim