• BIST 9142.4
  • Altın 2325.313
  • Dolar 32.3796
  • Euro 35.0028
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

İdea’l Ofis’in teslim tarihi açıklandı

İdea’l Ofis’in teslim tarihi açıklandı
İzmir'in Bayraklı ilçesinde hayata geçecek İdea'l Ofis projesi, 2018 yılında teslim edileceği açıklandı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde hayata geçecek İdea'l Ofis projesi, 2018 yılında teslim edileceği açıklandı.

Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilecek İdea'l Ofis projesi İzmir'in yeni iş ve yaşam merkezi olarak belirtilen Bayraklı'da yapıma başlandı. Zemin çalışmalarına başladıkları proje hakkında bilgi veren Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, projelerini geliştirirken dış cephede uyguladıkları sistem ile gizli balkonlar eklediklerini ve en kaliteli malzemeleri kullandıkların belirterek 2018 sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

"En değerli lokasyonda"

Mevcut ofislerde olumsuz yöndeki tüm ayrıntıları olumluya çevirerek müşterilerinin hizmetine sunduklarını kaydeden Yücesoy, projenin İzmir iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli ofis açığını gidereceğini vurguladı. Projelerinin lokasyonuyla diğer projelerden ayrıldığının altını çizen Cem Yücesoy, "İdea'l Ofis projemiz İzmir'in en değerli noktasında. Ankara asfaltı üzerinde ve adliyeyle hastanelere yakın olması, ulaşımının rahatlığı artıları ile ön planda" diye konuştu.

"Anahtar teslim verilecek"

Proje bitiminde ofisleri alışılageldiği gibi kaba inşaat halinde değil, anahtar teslim vereceklerine dikkat çeken Yücesoy, "Mevcut ofis satışlarında, ofisler kaba inşaat halinde sahiplerine teslim ediliyor. Biz projemizi tercih edenlere ofislerini tam olarak bitmiş ve hemen girip oturabilecekleri haliyle teslim edeceğiz. Bu da yatırımcıları hem ciddi bir ek masraftan kurtaracak, hem de çok daha kolay kiraya vermelerini sağlayacak. Kaba inşaat halinde teslim alınan ofislerde, ofis sahipleri ofisin içinin yapılmasını kiracılardan bekliyor. Ciddi giderleri de kiracılar karşılayamadığı için ofisler kiralanamıyor ve boş kalıyor. Biz anahtar teslimle bu sorunu aşıyoruz. Ofislerimizin hepsinde mutfak, dolap, kendi tuvaleti ve arşiv dolabı bulunuyor" diye konuştu.

İdea’l Ofis’in teslim tarihi açıklandı

İdea’l Ofis’in teslim tarihi açıklandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim