• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

İdareciler, TKİ Tavşanlı Linyitspor İçin Seferber Oldu

İdareciler, TKİ Tavşanlı Linyitspor İçin Seferber Oldu
TKİ Tavşanlı Linyitspor'un profesyonel ligde kalıcı olabilmesi ve borçlarını ödeyerek gelecek sezonlara daha güçlü kadrolarla çıkabilmesi için mevcut...

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un profesyonel ligde kalıcı olabilmesi ve borçlarını ödeyerek gelecek sezonlara daha güçlü kadrolarla çıkabilmesi için mevcut yönetime destek olacak gönüllü bir heyet oluşturuluyor.

Bu çerçevede Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in makamında; Kaymakam Numan Hatipoğlu, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, GLİ Müessese Müdürü Mustafa Çokuslu, TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulüp Başkanı Hayrettin Yüksel, işadamları Ahmet Baş ve İsmail Alper'in katıldığı bir istişare toplantısı düzenledi.

Linyitspor'un mevcut durum değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, kulübün ayağa kaldırılması için alınacak tedbirler konuşuldu. Toplantıda; kulübün borçları ve mevcut durumu masaya yatırılırken, mali konularda denetimli ek bir yönetim oluşturulması ve bu çerçevede ilçenin mevcut potansiyelinden ek kaynakların temin edilmesi kararlaştırıldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, toplantının son derece verimli geçtiğini söyledi.

Güler, "TKİ Tavşanlı Linyitspor, ilçemizin olduğu kadar elde ettiği başarılarla da Türkiye'nin bir değeri haline gelmiştir. Kulübün mevcut sorunlarından kurtulması ve köklü bir yapıya kavuşarak profesyonel liglerde kalıcı olması adına ilçe Kaymakamımız Numan Hatipoğlu ile birlikte ilgili arkadaşlarla bir araya geldik. Toplantıda kulübün ihtiyaçları doğrultusunda ek kaynakların nasıl temin edilebileceği ve nasıl kullanılacağını konuştuk. Bu konuda da mevcut yönetime destek olacak yeni heyet oluşturulmasına karar verdik. Bu heyet yapılacak harcamaların mali denetimini de gerçekleştirecek. İnşallah attığımız olumlu adımlar kulübümüz ve camiamız adına sevindirici sonuçlar getirecektir" ifadelerini kullandı. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim