• BIST 9450.21
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Iconova Gaziantep’e Değer Katmaya Devam Ediyor

Iconova Gaziantep’e Değer Katmaya Devam Ediyor
Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından ICONOVA ana sponsorluğunda gerçekleştirilen 3. Geleneksel Empati Alışveriş Şenliğinde ICONOVA standı...

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından ICONOVA ana sponsorluğunda gerçekleştirilen 3. Geleneksel Empati Alışveriş Şenliğinde ICONOVA standı büyük ilgi gördü.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyüklenir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GSO Başkanı Adil Konukoğlu ve İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'in heyet halinde ziyaret ettiği ICONOVA standında Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Acar ve Hanifi Şireci Gaziantep'e değer katan ICONOVA hakkında bilgi verdi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Gaziantep'in ve Bölgenin en yüksek binaları olma özelliğiyle dikkat çeken ve Gaziantep'e kazandırılan yeni yaşam alanlarıyla adından sıkça söz ettiren ICONOVA'nın maketlerini inceledi. ACARSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar'dan da bilgiler alan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e üzerinde ICONOVA'nın silüetinin bulunduğu özel çerçeveyi Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Acar takdim etti.

DEĞİŞİM RÜZGARI ESTİRECEK

Sağlıklı, üretken ve huzurlu bir yaşam için bütün detayların düşünüldüğü ICONOVA'nın Gaziantep'in sosyal yaşamında da önemli rol oynayacağını ifade eden ICONOVA Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Acar ve Hanifi Şireci Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde gerçekleştirdikleri muhteşem ışık ve ses gösterilerinin ardından eğitim amaçlı bir sivil toplum kuruluşu olan Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği'nin geleneksel hale getirdiği alışveriş şenliğine ana sponsor olduklarını belirtti. Şireci, kentle ilgili bir çok konuda destekçi olacaklarını kaydederek, şenliğin başarılı geçtiğini de sözlerine ekledi.

Iconova Gaziantep’e Değer Katmaya Devam Ediyor

Iconova Gaziantep’e Değer Katmaya Devam Ediyor

Iconova Gaziantep’e Değer Katmaya Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim