• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk: “Referandum güvenliğini sağlamak boynumuzun borcudur”

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk: “Referandum güvenliğini sağlamak boynumuzun borcudur”
İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, "16 Nisan'da yapılacak olan referandumda sizin mutlaka güvenliğinizi sağlamak bizim boynumuzun borcudur....

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, "16 Nisan'da yapılacak olan referandumda sizin mutlaka güvenliğinizi sağlamak bizim boynumuzun borcudur. Bunu sağlayacağız. Siz de oylarınızı hür ve özgür bir şekilde sandığa yansıtacaksınız" dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, bir dizi inceleme ve ziyaret için Tunceli'ye geldi. Tunceli'de sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Öztürk, terörle mücadele ve referandum güvenliğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Terörle mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini belirten İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, "Bizim personel olarak teknik cihaz olarak hava üstünlüğü olarak hiçbir eksiğimiz söz konusu değildir. Biz 2016 yılında sağlamış olduğumuz terörle mücadeledeki başarıyı inşallah 2017'de devam devam ederek bu konuyu Türkiye'nin gündeminden silmiş, kaldırmış olacağız. Kırsalda var olan sizin üzerinizdeki kurulmuş bu tahakkümü kaldırmış olacağız. Bunu sizinle birlikte yapacağız" diye konuştu.

"Güvenliği sağlamak boynumuzun borcudur"

16 Nisan'da yapılacak olan referanduma ilişkin de konuşan Öztürk, "Bu yapılacak olan referandumda en önemli şey sizin özgür iradenizi sandığa yansımasını sağlamaktan ibarettir. Biz size buraya verin, buraya niye veriyorsunuz, vermiyorsunuz demiyoruz. Bizim en büyük mücadelemiz sizi ikna etmek. Edemiyorsak istediğiniz her neyse onu sandığa hür ve özgür bir şekilde yansıtılmasını sağlamaktan ibarettir. Ülkemizin geleceğiyle ilgili tasavvurlarınız, düşünceleriniz 16 Nisan'da oylanacak. Bizim size taahhüdümüz şudur. 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda sizin mutlaka güvenliğinizi sağlamak bizim boynumuzun borcudur. Bunu sağlayacağız. Siz de oylarınızı hür ve özgür bir şekilde sandığa yansıtacaksınız" şeklinde konuştu.

Ziyaret kapsamında Vali Osman Kaymak'la da bir araya gelen Öztürk, askeri yetkililerden terörle mücadele ile devam eden operasyonlara ilişkin bilgi aldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk: “Referandum güvenliğini sağlamak boynumuzun borcudur”

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk: “Referandum güvenliğini sağlamak boynumuzun borcudur”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim