• BIST 9443.71
  • Altın 2502.724
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.805
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

"İçim cız etti!"

"İçim cız etti!"
"Yılmaz Hoca'ya baktım, kendini yere atıyor, Kalp krizi geçiriyor diye çok korktum. Bir şey olsa vicdan azabından ben de ölürdüm"

Geçtiğimiz hafta 90+6'da K.Karabükspor'a attığı golle Beşiktaş'ı liderlik koltuğuna oturtan "Tosun Paşa" lakaplı Cenk Tosun, basın mensuplarına ilginç açıklamalar yaptı. Bu galibiyetin Beşiktaş'a şampiyonluk yolunu açacağını düşündüğünü söyleyen genç golcü attığı golün ardından yaşadıklarını anlattı. "Golde o kafayı bilerek vurdum. Biraz da hissettim topun oraya gideceğini. Sosa çok iyi kesti. Yumuşak bir top gelseydi gol olması mümkün olmazdı. Top Allah'a şükür çok iyi yere gitti. Şampiyon olamazsak attığım golün hiçbir anlamı olmaz. İnşallah şampiyon da olacağız. Ben gole sevinirken gözüm Karabük'ün kulübesine takıldı. Yılmaz Hoca'yı görünce içim cızz etti. Kendini yerlere atıyor, dizlerini dövüyor. Titreme geldi, Kalp krizi geçiriyor sandım. Çok korktum. Bir şey olsa ona vicdan azabından ben de ölürdüm. Karabük gerçekten çok savaştı, iyi mücadele etti. Ama bizim de galibiyete çok ihtiyacımız vardı…"
İyi ki Türkiye'ye gelmişim
Kalan 6 haftada çok dikkatli olacaklarını ve her maça ayrı ayrı konsantre olacaklarını söyleyen Cenk Tosun, "Hoca şans verdikçe elimden geleni yapıyorum. G.Antep'te sadece cezalı olduğum maçlarda oynamıyordum. Burada işimin zor olduğunu biliyorum o yüzden de çok çalışıyorum. Bilic beni ve Mustafa'yı Demba Ba'dan sonra ikinci forvet olarak düşünüyor. Hoca bence adaletli forma veriyor. Çok çalıştım, beni oynattı. Hedefim bu takımda mümkün olduğunca çok forma giyebilmek. İkinci senemde banko oyuncu olmak istiyorum. G.Saray'da Umut Bulut ikinci forvet olmasına rağmen Fatih Terim onu milli takıma çağırıyor. Ben de formumu yakalarsam çağrılacağımı biliyorum. Ben Wolfsburg deplasmanına gitmiştim taraftar olarak. Kampta Delgado, Bobo, Sivok'la fotoğraf çektiriyordum şimdi o takımda ben oynuyorum. Ailem beni Türkiye'ye tek başıma göndermek istemiyordu ama iyi ki gelmişim. Çok iyi oldu" dedi.
BEŞİKTAŞ HAYALİMDİ
Beşiktaş'ı çok sevdiğini ve takımın değişmezi olmak istediğini söyleyen Cenk Tosun, "Beşiktaş benim küçüklüğümden beri hayalimdi. 5 senelik anlaştım, bir 5 sene daha kalırım. Kim Beşiktaş'ın kaptanı olmak istemez. Ben de bu takımda kaptan olmak istiyorum. Demba Ba benim için büyük şans. Ondan çok şey öğreniyorum. Beşiktaş'ı Avrupa'da biraz Dortmund'a benzetiyorum. Onların da taraftarları bizimki gibi çılgın" dedi.
IBRA'YA BENZETİYORLAR
Önceden kendisine Arjantinli Batistuta ve Brezilyalı Ronaldo'yu örnek aldığını söyleyen Cenk, "Şu anda da İbrahimoviç'i çok beğeniyorum. Bazıları beni de ona benzetiyor. Türk oyunculardan da Hakan Şükür'ü örnek alıyorum. Gekas ceza sahası içinde de en iyi oyuncu bence. 40 yaşına kadar oynar Türkiye'de" dedi.

Etiketler:
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim