• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

İç Çamaşırında Bonzai Ele Geçen Kadın Doğum Yapmak İçin Tahliyesini İstedi

İç Çamaşırında Bonzai Ele Geçen Kadın Doğum Yapmak İçin Tahliyesini İstedi
Samsun'da iç çamaşırında 89 paket bonzai ile yakalanarak tutuklanan 18 yaşındaki genç kadın yargılandığı mahkemede, doğum yapmak için tahliyesini...

Samsun'da iç çamaşırında 89 paket bonzai ile yakalanarak tutuklanan 18 yaşındaki genç kadın yargılandığı mahkemede, doğum yapmak için tahliyesini talep etti.

Olay, Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ekipleri, 55 AZ 908 plakalı otomobil ile Ordu'nun Perşembe ilçesinden Samsun'a uyuşturucu madde getirileceği istihbaratı aldı. C.K. (26) idaresindeki otomobil, Kirazlık mevkisinde durduruldu. Otomobilde bulunan sürücü C.K., S.S.P. (18) adlı kadın ile R.Ş. (25) adlı genç gözaltına alındı. Hamile olduğunu söyleyen S.S.P'nin üzerinde yapılan aramada iç çamaşırları içine gizlenmiş 3'er gramlık toplam 89 paket bonzai ele geçirildi. R.Ş.'nin İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada ise 3'er gramlık 32 paket daha bonzai ele geçirildi. Evde bulunan ve Burdur'da vatani görevini yaparken ameliyat olduğu için izinli olduğu öğrenilen asker N.K. (22) da gözaltına alındı. N.K., Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Toplam 121 paket içinde 363 gram bonzai ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 kişi sorgularının ardından "uyuşturucu ticareti" yapmak suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren asker serbest bırakılırken, S.S.P. adlı kadın ile aynı otomobilde yakalanan C.K. ve R.Ş., tutuklanarak Samsun Kapalı cezaevi'ne gönderildi.

Tutuklanan şahıslar hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "uyuşturucu ticareti" suçundan dava açıldı. Bugün davanın duruşmasına devam edildi. S.S.P. adlı kadın hamile olduğunu belirterek, "Bugün yarın doğum yapacağım. Cezaevi şartları uygun değil. Tutuksuz yargılanmak üzere tahliyemi istiyorum" dedi.

C.K. olayla ilgisinin olmadığını ve sadece araç kullandığını savunurken, R.Ş. ise pişman olduğunu ve arkadaşlarının kendisini kullandığını ileri sürdü.

Mahkeme heyeti tahliye taleplerini reddederek sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi ve duruşmayı erteledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim