• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

İbrahim Küçük İçin Mevlid-i Şerif Okundu

İbrahim Küçük İçin Mevlid-i Şerif Okundu
Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, Türkmen Dağı'nda hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatih İlçe Başkan Yardımcı İbrahim...

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, Türkmen Dağı'nda hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatih İlçe Başkan Yardımcı İbrahim Küçük ve 2 yıl önce MHP Esenyurt Seçim Bürosu'ndaki silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Mevlid-i Şerif okuttu.

Şehzade Camii'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif'e MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ülkü ocakları ve MHP yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

"BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM"

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenlendiklerini ifade ederek, "2 yıl önce şehit verdiğimiz Cengiz Akyıldız ağabeyimiz, geçen hafta Türkmen Dağı'nda mücadele ederken şehit düşen İbrahim Küçük ağabeyimiz ve bu vatanı uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimiz için bir Mevlid-i Şerif tertip ettik. Şehitlere ahde vefamızı göstermek, dualarla onların yanında olmak için böyle bir program düzenledik. Biliyorsunuz ülkemiz zor günler geçiriyor. Terör örgütü mensupları hain bir şekilde askerimizi, polisimizi şehit ediyor. Bizler de maddi manevi her zaman onların yanlarında olduğumuzu göstermek için böyle bir program düzenledik. Bu dünyada iki önemli değerimiz var. Birincisi Müslüman olarak dünyaya gelmek, böyle bir peygamberin ümmeti olarak dünyaya gelmek. İkincisi ise böylesine inanmış, mücadele etmiş bir milletin torunları olmaktır. Peygamber Efendimiz insanların cennete gittiğinde geri dönmek istemeyeceklerini buyuruyor, ancak şehitler hariçtir. Şehitler "dünyaya bir daha gidelim bir daha şehit olalım" diyeceklerdir. Şehitlik böylesine kutsal bir vazifedir. Bu vesile ile vatanı milleti uğruna toprağa düşmüş bütün şehitlerimize Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum" dedi.

İbrahim Küçük İçin Mevlid-i Şerif Okundu

İbrahim Küçük İçin Mevlid-i Şerif Okundu

İbrahim Küçük İçin Mevlid-i Şerif Okundu

İbrahim Küçük İçin Mevlid-i Şerif Okundu

İbrahim Küçük İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim