• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

İbf “Geleneksel Tandır Gecesi”nde Bir Araya Gelecek

İbf “Geleneksel Tandır Gecesi”nde Bir Araya Gelecek
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nin (İBF) kurumsal kültürünün önemli yapı taşlarından biri olan "Geleneksel Tandır Gecesi", bu yıl...

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nin (İBF) kurumsal kültürünün önemli yapı taşlarından biri olan "Geleneksel Tandır Gecesi", bu yıl 12 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

İletişim Bilimleri Fakültesi'nin iç iletişiminde son derece önemli bir etkinlik olan Tandır Gecesi'nde amaç, sektörde önemli yerlerde görev alan mezunlar ile mevcut öğrencileri, fakültede önceki yıllarda görev yapan ve mevcut öğretim elemanlarını samimi ve sıcak bir ortamda bir araya getirerek fakülteye yönelik aidiyet duygularının devamlılığını sağlamak. Prof. Dr. Metin Kazancı'nın 25 yıl kadar önce öğrencileri ile akşam yemeğinde buluşmaları ve yedikleri tandırdan adını alan gece, her yıl mezunlar, öğrenciler, eski-yeni öğretim üyelerini bir araya getirme özelliğini taşıyor. Bu sene 1994-1995 ve 1995-1996 öğretim yılında mezun olan öğrencilerin ağırlıkta olacağı gece, Divan Otel'de gerçekleştirilecek.

"BU GECE ÖĞRENCİLER İÇİN BİR FIRSAT"

Geleneksel hale gelen geceyle ilgili konuşan İletişim Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sezen Ünlü, bu gecede hem eski mezunların hem de okuyan öğrencilerin davetli olduğunu belirtti. Ünlü, "Mezunlarımızın birçoğu güzel yerlerde çalışıyor. Onlar da bu geceye katılarak öğrencilerimizle tanışıyorlar ve bu durum öğrencilerimiz için de bir fırsat oluyor. Referans çevrelerini genişleterek staj yerlerini ayarlayabiliyorlar. Arkadaşlıklar edinerek önemli bilgiler ediniyorlar. O yüzden bu gece öğrenciler için de ayrı bir önem taşıyor. Bu sene ilk defa baharda gerçekleştiriyoruz. Onun için katılımın da biraz fazla olmasını bekliyoruz" dedi.

"HAZIRLIK SINIFI DA DAHİL HERKES KATILABİLİR"

Bu geceye her öğrenci kitlesinin katılabileceğini sözlerine ekleyen Sezen Ünlü, şöyle devam etti:

"Öğrencilerin kafasında şöyle bir düşünce oluşmuş. Tandıra sadece son sınıf öğrencileri katılabilir diye fikir oluşmuş. Halbuki böyle bir durum yok. Hazırlıktan itibaren her öğrenci bu geceye katılabilir herkes davetlimizdir. Birinci sınıf öğrencileri üst sınıflardan tanımadığı kişilerle, mezun olanlarla ya da derslerine girmeyen hocalarla tanışabilir bu organizasyonda. Öğrenciler, birbirleriyle tanışıp, kaynaşıp yakınlaşacak. Bu yıl ayrı bir kalabalık olacağını düşünüyoruz."

İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen "Tandır Gecesi"nin biletleri 75 TL'den alıcılarını bekliyor.

İbf “Geleneksel Tandır Gecesi”nde Bir Araya Gelecek

İbf “Geleneksel Tandır Gecesi”nde Bir Araya Gelecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim