• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

İBB'den Avcılar'a dev spor kompleksi

Avcılar'ın yıllardır en büyük ihtiyaçlarından biri olan, ilçe halkının, özellikle gençlerin sabırsızlıkla beklediği, dev spor kompleksi projesi, çok yakında hayata geçiriliyor.
Avcılar ilçesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yapıp işleteceği,  içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu da bulunan önemli bir tesise kavuşuyor… 
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üniversite Mahallesinde, 19 dönüm arazi üzerine yapılacak olan dev proje; yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, basket sahaları ve fitness salonları ile sadece Avcıların değil, bölgenin de ihtiyacını karşılayacak düzeyde bir tesis olma özelliğine sahip olacak. Yatırım bütçesi olarak 20 Milyon TL.'ye mal olacak tesis, kent sakinlerinin, gençlerin ve sporcuların, sosyal yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefiyle, çağdaş koşullarda, düzenli ve bilinçli spor yapmasına yönelik çeşitli imkanlar sunacak.
 
Avcılar ilçesine kazandırılacak dev tesis ile ilgili açıklama yapan AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak: ‘' Sportif ve Sosyal donatı alanlarındaki eksiklikler, ilçemizin en büyük sorunlarından biri olarak karşımızda durmaktadır. Saha çalışmalarımızda, vatandaşlarımızın haklı olarak, mevcut ilçe belediyesinin tesisleşme ve halkın beklentilerini karşılayacak hizmet noktasındaki ilgisizliğini ve yetersizliğini, yüksek sesle dile getirdiğini ve oldukça tepkili olduğunu görüyoruz. Sürekli irtibat halinde olduğumuz sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve en önemlisi Avcılarımızda yaşayan genç kardeşlerimizle yaptığımız görüşmelerde, toplumun her kesiminin faydalanabileceği, tam teşekküllü bir spor tesisi anlamında büyük bir beklentinin olduğunu gördük. İlgili birimlerle görüşmelerimiz neticesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanan proje ile, ilçemiz gerçekten çok ihtiyaç duyulan dev spor kompleksine kavuşacak. İçerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, basket ve çeşitli spor alanları barındıran bu güzide tesis, yakın zamanda halkımızın hizmetine sunulacak. Özellikle projenin içerisinde yer alan yarı olimpik yüzme havuzunun, tüm halkımızı heyecanlandırdığını söyleyebiliriz. Avcılar'da yaşayan vatandaşlarımızın yıllardan beri sahip olmak istediği bir tesisi İlçemize kazandıracak olan, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Kadir Topbaş, İl Başkanımız Sn.Aziz Babuşcu ve Sorumlu Milletvekilimiz Sn.Hakan Şükür olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim