• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

“Huzurlu Ve Mutlu Olmak İsteyen Kadına Değer Versin”

“Huzurlu Ve Mutlu Olmak İsteyen Kadına Değer Versin”
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada huzurlu...

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada huzurlu ve mutlu olmak isteyen herkesin kadına değer vermesini tavsiye etti.

Gerek iş, gerekse hayatın diğer alanlarında kadınların ciddi yol kat ettiklerini ancak Türk kadının tarihten bu yana üstlendiği sorumluluk ve gördüğü değerin kadına "Ana" unvanını da kazandırdığını belirten Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, "Anaya ve kadına saygı bu dünya için önemli olduğu gibi inancımız gereği ahret yaşantısı için de çok önemlidir. Kadına yönelik şiddet ne yazık ki hala dünyanın en önemli sorunu olarak karşımızda durmaktadır. Kadınlar bir taraftan hayatın her alanında kendi kimlikleriyle, özgürce ve eşitçe var olabilme çabası içinde mücadele verirken, öbür taraftan tacize, tecavüze, cinayete kurban gitmektedir. Kadına yönelik şiddeti önlemek, bu saldırılara dur demek aslında hepimizin görevidir" dedi.

"ASIL KAHRAMANLAR KADINLARDIR"

Milletleri, toplumları, devletleri ve liderleri yetiştiren, yönlendiren asıl kahramanların kadınlar olduğunu belirten Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, "Biz erkekler her ne kadar bazı konularda kadınlardan önde görünsek de iş yapıyor olsak da her erkeğin arkasındaki asıl kahramanları kadınlarımızdır. Annemiz, eşimiz, meslektaşımız olan kadınlarımız en zor anlarımızda da bizim yanımızda ve hayata bağlılık sebebimizdir. Biliyoruz ki kadının olmadığı hiçbir dava sonuca ve başarıya ulaşamaz. Kadının olmadığı hiçbir ev huzurlu olamaz, kadının olmadığı hiçbir aş ve aşk lezzetli olamaz. Kadınsız bir yaşam düşünülemeyeceğine göre her gün söylediğimizi, 8 Mart dolayısıyla bir kez daha yüksek sesle söylüyoruz. Kadınlarımızın değerini daha iyi bilmeliyiz" diyerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim