• BIST 9689.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Huzurlu İnşaat Samsun’da 5. Ve 6. Etabını Teslim Etti

Huzurlu İnşaat Samsun’da 5. Ve 6. Etabını Teslim Etti
Huzurlu İnşaat A.Ş tarafından yapılan Samsun İhlas Evleri 5 ve 6. etap daireleri törenle sahiplerine teslim edildi.

Huzurlu İnşaat A.Ş tarafından yapılan Samsun İhlas Evleri 5 ve 6. etap daireleri törenle sahiplerine teslim edildi.

138 daireden oluşan İhlas Evleri 5. ve 6. etap daireleri için düzenlenen anahtar teslim törenine Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, Huzurlu İnşaat Karadeniz Bölge Koordinatörü Nihat Değer, Yaşar Doğu Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Karaca, proje mimar ve mühendisleri, daire sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KAPTI: "ÇOCUKLARINIZ BURADA BİRBİRİNİ EĞİTEREK BÜYÜYECEK"

Törenden önce açılış konuşması yapan Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, "İhlas Holding bütün organlarıyla insanların hem dünyaları hem de ahiretleri için hizmet eden bir müessesedir. Bu kapsamda burada da güzel evler yaparak ailelere bunları teslim ediyoruz. Sokaklar çocuklar için artık tehlikeli bir yer haline geliyor. Ama burada bu sitelerin içinde parklarda ve diğer alanlarda inşallah çocuklarınız birbirlerini eğiterek büyüyecektir. Allah buradan daire alanların huzurlu bir şekilde evlerinde oturmalarını nasip eder inşallah" dedi.

BİRPINAR: "BURASI ÇOK GÜZEL BİR SİTE OLDU"

Herkesin topraktan daire almak istediğini söyleyen Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, "Huzurlu İnşaat şimdiye kadar bin 638 daireyi teslim etti. Şu anda da binin üzerinde daire devam ediyor. Burası çok güzel bir site oldu. Daire alan herkese hayırlı olsun. Daire alırken dikkat edilmesi gereken bazı şeyler var. Fiyata en son dikkat etmek gerekiyor. İlk başta dairenin kimin yaptığına bakmak lazım, güvenilir firma mı diye. Bugüne kadar Huzurlu İnşaat olarak tüm dairelerimizi zamanından önce teslim ettik. Bize güvenerek daire alan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

BIYIKLI: "7. ETAP ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI"

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı ise şöyle konuştu: "Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin 19 il ve ilçesinde inşaat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul'da da 500 daire 27 dükkandan oluşan büyük bir projemiz var. Bu projeleri arkadaşlarımızla birlikte tek vücut halinde çalışarak Allah'ın yardımıyla yapıyoruz. Edirne'de başladığımız yolculuğumuz boyunca 2011-2012-2013 yıllarında vergi rekortmeni olduk. Samsun'da da 5. ve 6. etap çalışmalarımız bitti. 5 etap 100 daire, 6. etap 38 daire olmak üzere toplamda 138 daireyi bugün ailelerimize teslim ediyoruz. Buradan önemli bir şey daha söylemek istiyorum. Samsun 7. etap için arsamızı aldık, ruhsatını da aldık. Yakında orası için de çalışmalarımıza başlayacağız. 2. etap arsamızı satın aldığımızda herkese "buradan daire alın kazanın" demiştik. Alanlar üstüne yüzde 70 para kazandılar. Tekrar herkesi 7. etaptan yatırım yapmaya uygun şartlarda ev almaya davet ediyorum."

Konuşların ardından misafirlere yemek ikramında bulunuldu.

Huzurlu İnşaat Samsun’da 5. Ve 6. Etabını Teslim Etti

Huzurlu İnşaat Samsun’da 5. Ve 6. Etabını Teslim Etti

Huzurlu İnşaat Samsun’da 5. Ve 6. Etabını Teslim Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim