• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Hüseyin Kalpar: “Kazanmak için sahada olacağız”

Hüseyin Kalpar: “Kazanmak için sahada olacağız”
Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kazanmak için sahada olacaklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, her zamankinden çok...

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kazanmak için sahada olacaklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, her zamankinden çok daha fazla hırslı, istekli, inanan bir takım hüviyetinde olacaklarını söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, ligin 16. haftasında evinde oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde hazırlıklarını devam ettiren bordo-beyazlı ekipte, karşılaşma öncesi Mertan Caner Öztürk haricinde sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Göreve başladıklarında 6 maç olduğuna dikkat çeken Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "6 maçın 2'si içeride, 4'ü deplasmandaydı. Şu ana kadar 3 deplasman maçı oynadık ve birinde mağlup olduk. Bizim en büyük kaybımız içeride oynadığımız Bolu maçı oldu. Boluspor maçını kazanmış olsaydık çok daha farklı olacaktı. İki deplasman üst üste Adana'ya gittik. Alınan 2 puan aslında kötü değil, ama daha fazla puanlar alabilirdik. İki Adana takımına 2'şer gol atıp 1 puan almak olmamalıydı. Deplasmandan alınan puanlar her zaman önemli puanlardır. İnşallah bunu ileriki haftalarda telafi ederiz. Önümüzde çok çok önemli bir Erzurum maçı var. Erzurumspor maçını kazanmak için sahada olacağız. Her zamankinden çok daha fazla hırslı, istekli, inanan bir takım hüviyetinde olmamız gerekiyor. Bunu da yapacaklarına inanıyorum ve güveniyorum. Kazanmaya ihtiyacımız var. Bu hafta kazanma haftası olsun diyorum. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Sportmence bir oyun ortaya çıkar ve mutlu bir şekilde sahadan ayrılmış oluruz" dedi.

Mertan Caner Öztürk'ün sarı kart cezası nedeniyle sahada olamayacağını hatırlatan Kalpar, "Geldiğim günden beri eksiksiz hiç maçımız olmadı. Eksiklere sığınarak bir sıkıntı yaratmadık, yaratmıyoruz da. Eğer böyle bir sıkıntı içine girersek bahane etmiş oluruz. Bende bu tür bahanelerden hep uzak kalmaya çalışıyorum. Oynayan oyuncularım da oynamayanlar kadar en az verim veriyor. Ne olursa olsun eksik olmamak daha iyi ama futbolda var tür olaylar. O eksiklerin arkasına sığınmadan mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim