• BIST 9723.05
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Hülya Çiçek’ten Yaşlılara Ziyaret

Hülya Çiçek’ten Yaşlılara Ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Gönül Elçileri Projesi kapsamında Muğla Vali Amir çiçek'in eşi Hülya...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Gönül Elçileri Projesi kapsamında Muğla Vali Amir çiçek'in eşi Hülya Çiçek Suat Dereli Huzurevinde kalan yaşlılar ile bir araya geldi. Ziyarette Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'nın Eşi Aysun Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan'ın eşi Dilek Özfidan İl Müftüsü Abdurrahman Koçak'ın Eşi Saliha Koçak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu'nun eşi Zeliha Akkuzu eşlik etti.

Ziyarette yaşlılarla tek tek ilgilenen Hülya Çiçek, "Dinimize göre yaşlı ve yardıma muhtaç insanlara gereken ilgi ve önemli göstermek temel ahlaki prensiplerdendir. Bu aynı zamanda gelişmiş ve medeni toplum olmanın da en önemli şartıdır. Yaşlı insanlar özellikle gençlerden ilgi, sevgi ve şefkat beklerler. Yaşılar ziyaret edildiklerinde toplum içerisinde yalnız olmadıklarını fark ederek geleceğe ümitle bakarlar" dedi.

Muğlalıların yaşlı ve dezavantajlı bireyleri ziyaret alışkanlığı olduğunu ve bundan mutluluk duyduğunu söyleyen Hülya Çiçek, sürekli hale getirdiğimiz ziyaretlerin bir bölümünü vatandaşa örnek olmak ve ziyaretlerin önemini anımsatmak için bu şekilde yaptığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren huzurevi sakini Rehan Bilgin "Sağolsunlar gerek Vali Bey oğlum gerek Hülya kızım gerek diğer müdürlerin eşleri bizleri yalnız bırakmıyorlar. Sürekli halimizi hatırımızı soruyor derdimizi dertlenip sevincimizi paylaşıyorlar. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Hülya Çiçek’ten Yaşlılara Ziyaret

Hülya Çiçek’ten Yaşlılara Ziyaret

Hülya Çiçek’ten Yaşlılara Ziyaret

Hülya Çiçek’ten Yaşlılara Ziyaret

Hülya Çiçek’ten Yaşlılara Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim