• BIST 9558.87
  • Altın 2467.582
  • Dolar 32.4435
  • Euro 34.4921
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

Hulki Cevizoğlu, Nazilli’de Ülke Gündemini Konuştu

Hulki Cevizoğlu, Nazilli’de Ülke Gündemini Konuştu
Güncel siyasi gelişmeler ve ülke gündemine dair çarpıcı konuşmalar yapan araştırmacı, gazeteci Hulki Cevizoğlu Nazilli'de sevenleri ile buluştu.

Güncel siyasi gelişmeler ve ülke gündemine dair çarpıcı konuşmalar yapan araştırmacı, gazeteci Hulki Cevizoğlu Nazilli'de sevenleri ile buluştu.

Büyük ilgi gören Yazar-Gazeteci ve TV Programcısı Hulki Cevizoğlu gündeme dair çarpıcı açıklamalar ile kendisini dinlemeye gelenlerin sorularına cevaplandırdı. Kendisinin de bir televizyoncu olduğunu hatırlatan Hulki Cevizoğlu, bugüne kadar televizyon programlarının hangilerinde reytinglerin nelerle yükseltildiği hakkında da konuşarak kişilerin guruplarla toplulukla neleri yapıp neleri yapmadığı hakkında bilgiler verdi. Grup davranışında bilincin kalmadığını tek başınayken kişinin yapmayacağı şeyleri grubun içinde yer aldığında yaptığını belirten Hulki Cevizoğlu, "30 yıllık gazetecilik sürecimde yaşadığım ve gördüğüm olay şu. Demokrasilerde eşit güçler yarışır, savaşır. Ama bizim ülkemizde kitle haline geliyoruz. Özellikle seçim öncesi grubun ve kalabalığın peşinden giderek kişisel yapılmayacak hareketleri yapıyoruz. Böylelikle de insan topluluk yani kalabalık ne yaparsa onu yapar hale geliyor ki bu da Eşrefi Mahlûkat olarak otoriteye itaat eder sonucunu doğurur " dedi.

Sağlam bir Atatürkçü olduğunu belirten Hulki Cevizoğlu Atatürk'ün bir sözünde gazeteci olduğunu söylediğini belirterek "Atatürk Kendi medyasını 100 yıl önce kendi kurmuştur. Muhalefet başkanlarının da bugün bunu yapmaları gerekiyor. Partilerine gönül vermiş hiç mi paralı insanlar iş adamları yok onlar sponsor olabilirler. İnsan olmanın özelliği bilinçte yatıyor, düşünebilmekten geçiyor. Elimize hükmeden beynimizdir. Bizi millet yapan bizi insan yapan beynimizdeki düşüncedir. Beyin sonuçta bir avuç et parçasıdır. Ancak beynin içindeki düşünce çok önemlidir. Siyasi iradesi ve bilinci milleti millet yapar. Muhalefete gönül vermiş bilinçli iradeli iş adamları milletine sahip çıkmalı mücadele edebilmek için kendi medyalarını kumralıdır ya da Devlet herkese eşit para dağıtarak eşit propaganda yapabilecek fırsat tanımalıdır" ifadelerini kullandı.

Kültür ve sanata sahip çıkmanın da bilinçle ilgili olduğunu vurgulayan Cevizoğlu, "7 yıldır büyük bir emekle sürdürdüğünüz ve sürdürmeye devam ettiğiniz festivaliniz için Nazilli Belediyesini ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı tebrik ediyorum" dedi. Ankara'daki patlamalardan bahseden Cevizoğlu devletin başkentinde hiç mi istihbarat alınamadığını sorguladı. Dünyanın neresinde olursa olsun İktidara tabi olmanın kölelik olduğu belirten Hulki Cevizoğlu "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" diyerek programını sonlandırdı.

Hulki Cevizoğlu, Nazilli’de Ülke Gündemini Konuştu

Hulki Cevizoğlu, Nazilli’de Ülke Gündemini Konuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim