• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Hükümlülere Dini Destek Sağlanacak

Hükümlülere Dini Destek Sağlanacak
Gaziantep İl Müftülüğü ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Gaziantep İl Müftülüğü ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Suç oranının azaltılması amacıyla gerçekleştirilen protokolle hükümlülere dini konularda destek sağlanacak.

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ve Denetimli Serbestlik Müdüresi Leyla Karakülah tarafından müftülük makamında hükümlülere dini destek sağlanması amacıyla bir protokol imzalandı. Hükümlülerin topluma kazandırması, sosyal yaşama dahil olmaları, iş ve meslek edinmelerinin yanı sıra psikolojik açıdan ve dinen desteklenmeleri amacıyla gerçekleştirilen protokolle kentteki suç oranın azaltılması hedefleniyor.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile zaten işbirliği içinde olduklarını belirten İl Müftüsü Ahmet Çelik, "Bugün bir protokol imzalamak üzere buradayız. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'yle zaten ortak çalışmalarımız vardı. Bu çalışmanın daha disiplinli, daha sıcak iletişim ile olması için bir protokol imzaladık. Çünkü toplumumuzun her kesimini eğitme, rehberlik etme, onlara yeni ufuklar açma, yanlarında olmak, onlara dokunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bugün biz bu sorumluluğu hem imzamızla, karşılıklı iletişim içinde yerine getirmeyi arzu ediyoruz. Bunun için Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyorum. İnşallah kentimize huzur, güzellik, dayanışma, toplumumuzu yüreklendirme gibi kendimizi geliştirebilirsek kendimizi mutlu hissederiz" dedi.

Denetimli Serbestlik Müdüresi Leyla Karakülah ise, "Bugün bize çok büyük bir imkan sundular. Zaten kendileri sağ olsunlar daima bizim çalıştığımız hedef kitleye desteklerini esirgemiyorlar. Gaziantep ilinde 6 binden fazla kişiyle çalışıyoruz. Hedef kitlemiz sıkıntılı diyebileceğimiz vatandaşlarımız. Topluma kazandırılması gereken bizim insanlarımız bunlar. Ve bu yıl için müftülüğümüzle bir protokol kapsamında daha planlı olarak hizmetlerimizi yürütmeye karar verdik. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Hükümlülere Dini Destek Sağlanacak

Hükümlülere Dini Destek Sağlanacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim