• BIST 9703.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

HTC One Max kasımda Türkiye’de

HTC, dünyanın en çok sızdırılan telefonlarından biri olmayı başaran One Max’i resmi olarak duyurdu.
Parmak izi okuyucusuna sahip olan One Max, One’ın HTC BlinkFeed, HTC Zoe ve HTC BoomSound gibi özelliklerini daha büyük ekranda Full HD olarak sunuyor.
 
HTC One Max 5,9 inç büyüklüğündeki ekranından 1080p Full HD çözünürlük sunuyor. Ayrıca 1,7 GHz’lik dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon  600 işlemci ile çalışıyor. 16 GB depoalama alanına sahip olan One Max, microSD kart yuvasına sahip ve ayrıca One Max sahiplerine 50 GB Google Drive alanı hediye ediliyor.
 
HTC, One Max’te 3300mAh pilin yeterli olacağını düşünmüş. Ayrıca 1150mAh pil sunan HTC Power Flip kılıf da One Max’ın yanı sıra satışa sunulacak.
 
Parmak izi tarayıcısı
 
Apple’ın iPhone 5S ile akıllı telefon dünyasına getirdiği parmak izi tarama özelliği One Max’te de yer alıyor. Bu özellik sayesinde, cihazın arkasında bulunan parmak izi okuyucu sayesinde tek bir dokunuşla ekranı kilitleyebiliyor, kilidi açabiliyor ve en sevdiğin uygulamalardan üçü için ayrı parmaklar tanımlayabiliyorsun.
 
a.20131022111216.jpg
 
Sense 5.5 önyüklü olarak satışa sunulacak olan Max’te ayrıca isteğe bağlı uyarlanabilir konu kategorileri, Instagram  ve Google+ gibi  ağlara entegrasyon ile geliştirilen yeni HTC BlinkFeed yer alıyor.
 
UltraPixel kamera
 
One Max HTC’nin UltraPixel kamerasına sahip. 1080p video çekebilen bu kameranın yanı sıra ön taraftaki 2,1 MP kamera da Full HD kayıt yapabiliyor. Dual Capture özelliği ise hem ön hem de arka kamera ile aynı anda fotoğraf çekilebilmesine olanak tanıyor. 
 
Video Önizleme üzerinden, istediğin müzik ve görsel tema ile tamamlanan bir mini film yaratmak için fotoğraf ve videolarını birleştiren geliştirilmiş görüntüleme sunuluyor. Ayrıca, HTC One Max Video Önizleme ile oluşturduğun filmlerin artık istediğin uzunlukta olabiliyor.
 
Kasım ayında dünyada ve ülkemizde satışa sunulacak olan One Max’in tek bir renk seçeneği var ve fiyatı henüz bilinmiyor.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim