• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Hosting Bayi Hosting Hizmeti

Hosting Bayi Hosting Hizmeti
Hosting hizmeti satın almak isteyen tüm internet kullanıcıları için sayısız firma bulunuyor.

Ancak bu firmaların bazıları doğru içerik ve fiyatlandırma ile hizmet sunarken bazıları da insanların parasını kötüye kullanıyor. Bu konuda yeteri kadar teknik bilginiz yoksa, donanımlı bir web firmasında çalışan arkadaşınız yoksa iyi karar vermeniz daha da önemli.

Web sayfanız için hosting veya bayi hosting hizmetini nasıl ve ne gibi işlemler ile alacaksınız? Sıralama nedir?

Sayfa Oluşumu Ve Hosting Hizmeti

Bir web sayfasının oluşumunda zorunlu olarak satın almak zorunda olduğunuz hosting domain adresini yine bir tek siz kullanabilirsiniz. Bu adresi isterseniz sınırlı olarak isterseniz de limitsiz olarak kiralayabilirsiniz. Alan adını satın almak için istediğiniz adı ve uzantı türünü de talep etmeniz gerekiyor. Eğer başkası tarafından kullanılmıyor ise sahip olabilirsiniz. Oldukça hızlı bir şekilde yapılan bu işlemleri ise sizin için hosting veya bayi hosting hizmeti veren hosting.com.tr gerçekleştiriyor.

Yayına Kadar Adım Adım

Alan adını aldınız ve web tasarımınız da hazır diyelim. Bundan sonrasında yayın içeriklerinizin de yavaş yavaş hazırlandığını varsayar isek, artık yayına geçme zamanınız gelmiş demektir. Bu noktada önermek istediğimiz önemli bir konu da yayın hızınız konusu ile ilgili olacaktır. Sıklıkla güncellenen ve en yeni şekilde hızlı yayını olan web sayfaları takipçiler tarafından her zaman daha çok ilgi ile karşılanır. Takipçiler güncel ve en sık yayınları sunan siteleri tercih ederler. Aksi takdirde kısa zaman içinde pek çok takipçi kaybı yaşayabilirsiniz. İşin teknik boyutunu tekrar ele alacak olursak da sınırlı bir alan isteyip istemediğinizi de belirlemiş olmanız gerekiyor.

Bu anlamda hosting hizmeti alacağınız firmalardan fiyatlandırma ve kampanyaları da öğrenebilirsiniz. Herhangi bir hosting adresini ömür boyu satın almak gibi bir durumunuz ne yazık ki bulunmuyor. Kiralama sürecinde olacak olduğunuz bu alan adının uzantısı da ne olursa olsun; bilgisayar ya da telefonunuza ulaşan internetin hızı kadar hızlı olacaktır. Günümüzde artık çok yoğun ve kalabalık içerikleri olan adresler bile yüklenme sorunu yaşamıyor.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim