• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Horasan Belediyesinden Okullara Destek

Horasan Belediyesinden Okullara Destek
Göreve geldiği günden bu güne kadar eğitim ve öğretime büyük önem veren Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, merkez ve kırsal mahallerde bulunan...

Göreve geldiği günden bu güne kadar eğitim ve öğretime büyük önem veren Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, merkez ve kırsal mahallerde bulunan okullarda eğitimin daha iyi şartlarda sürdürülebilmesi için bir çok okulda çeşitli tadilatlar gerçekleştirerek eğitime büyük katkı sağlıyor. Başkan Aydın ilçe merkezinde bulunan okulların öğretmen odalarını baştan dizayn ederek daha modern görünümlere kavuşturuyor. Başkan Aydın, okul odalarına LCD televizyon, oturma grubu, halı, dolap, çay seti, toplantı masası, sandalye ve öğrencilere yönelik çeşitli malzeme desteği sağladı.

ÖĞRENCİLER BAŞKAN AYDIN'I COŞKU İLE KARŞILADI

Fatih ilköğretim İlkokulu öğretmenler odası tadilatı sonrası açılışı gerçekleştirmek üzere okula gelen Başkan Aydın'ı okul girişinde öğrenciler coşku ile karşıladı.

Başkan Aydın burada yaptığı açıklamada, bir milletin yarınlara en iyi şekilde ulaşabilmesi için eğitime büyük önem vermesi gerektiğine vurgu yaparak, "Artık devletler bir birleriyle yarışıyor. Bu yarışmada cahilliği yenebilirsek, eğitim öğretim düzeyimizi geliştirebilirsek, sevgili çocuklarımıza vatan-millet sevgisini, millet olma şuurunu aşılayabilirsek inanıyorum ki millet olarak madden ve manen çok güçlü oluruz" dedi.

Bir yandan eğitime önem verirken diğer yandan da çocuklarımızın ahlaki değerlerinin de gelişmesine önem verilmesi gerektiği belirten Başkan Aydın, "Yoksa kuru kuruya çocuklarımızı yetiştirir ama insan, vatan, millet sevgisinden yoksun, yaratanını bilmeyen bir nesil meydana gelir" dedi.

HORASAN BELEDİYESİ 20 OKULUN TADİLATINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Horasan Belediyesi olarak okullara büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Aydın, "2014 yılında 6 tane okulumuzun bakımını ve bir çok çeşitli ihtiyaçlarını karşıladık . 2015'te de 11 okulumuzun bakımını ve malzeme desteğini sağladık. Arzumuz yavrularımızın okuduğu okullar tertemiz olsun, pırıl pırıl olsun" dedi.

Horasan Belediyesi olarak okul içi malzeme desteği de vereceklerini ifade eden Başkan Aydın, okul odalarınıda elden geçireceklerini belirterek bu hizmetlerin ilçe mahallerle birlikte Kırsal alandaki mahallelerde gerçeklştirileceğini ifade etti.

AYDIN, "ÇOCUKLARIMIZIN İYİ YETİŞMESİ GELECEĞİMİZİN İYİ OLMASINI İFADE EDER'

Fatih ilköğretim okulu öğretmenler odası açılışı sonrası konuşmasında okul müdürlerine ve öğretmenlere de seslenen Başkan Abdulkadir Aydın şunları söyledi; "Bu çocuklar bizlere emanet. İstersek bu çocuklarımıza en güzel yönü verebiliriz. Öğrencilerimizi eğitim açısından, ahlaki değerler açısından daha yukarılara taşıyabiliriz. Bizler, mahallelerimizde, bulunan çocuklarımızın yetişmesine büyük katkı sağlamak istiyorum. Buna mutlaka okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin de karşılık vermesini bekliyorum. Biz sadece fiziki şartları güzelleştirerek bu çocuklarımızı geleceğe götüremeyiz. Bu çocuklarımıza mutlaka eğitim öğretimde imkân sunmamız, onların başarılı olmasına katkı sağlamamız gerekir.'

HORASAN'DA DEĞİŞİM HER ALANDA DEVAM EDECEK

Horasan Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Abdulkadir Aydın,'Horasan'da büyük bir çalışma başlattıklarını ifade etti.İlçemizin en önemli sorunlarından biri olan içme suyu sorununu Erzurum Büyükşehir belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Bey ile çözüme kavuşturduk. Arıtılmış içme suyumuz ilçemize kavuştu evlerimizde vatandaşlarımız rahatlıkla musluklarından akan suyunu içebilecek ilçemize hayırlı olsun'dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim