• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Hollanda’da Türkiye’yi Temsil Ettiler

Hollanda’da Türkiye’yi Temsil Ettiler
Diyarbakır'da yıllık ortalama 60 bin ton kapasite ile metal işleme ve galvanizleme üretim yapan Mina Galvaniz, bu yıl Amsterdam'da düzenlenen ve dünyadaki...

Diyarbakır'da yıllık ortalama 60 bin ton kapasite ile metal işleme ve galvanizleme üretim yapan Mina Galvaniz, bu yıl Amsterdam'da düzenlenen ve dünyadaki trafik sorunlarına çözüm arayan 9. RAI Intertraffic Fuarı'nda ilgi odağı oldu.

Hollanda'nın başkenti Amsterdam da düzenlenen 9. RAI Intertraffic Fuarı çok sayıda ülkeden firmaların katılımıyla başladı. Fuarda Diyarbakır organize sanayi bölgesinde üretim yapan Diyarbakır firmasının olması dikkat çekti. 300 çalışanı ile elektrik dağıtım şirketleri, GSM operatörü şirketleri, enerji, inşaat ve bunun gibi bir çok sektörün ihtiyacı olan enerji nakil hatları ile aydınlatma direkleri üretimi yapan Mina Galvaniz, ürün yelpazesine oto korkuluk ve omegaimalatını da dahil ederek uluslararası fuarda yerini aldı.

Fuara davet edilmelerinin gurur verici olduğunu belirten Mina Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özekinci, kısa süre içerisinde sektörün lider firmaları arasında yer alıp, Diyarbakır'ı temsil etmenin gurunu yaşadıklarını söyledi. Hedeflerinin faaliyet gösterdikleri sektörde doğru ve yeni atılımlarla kalıcı büyümeyi sağlamak ve uluslararası arenada sektörün önde gelen kuruluşlarından biri haline gelmek olduğunu belirten Özekinci, "Ailem ve değerli çalışma arkadaşlarımla beraber 3 yıl önce başlattığımız Mina Galvaniz serüveninde yaptığımız atılımlarla kısa sürede sektörün lider firmalarından biri haline geldik, bu yolda, güçlü insan kaynakları yapısı ve son teknoloji makine parkuru ile galvaniz ve metal imalat pazarında tercih edilen, saygın ve global bir firma olmayı hedeflemekteyiz. Diyarbakır'daki fabrikamızda, 300 çalışanımızla, elektrik dağıtım şirketleri, GSM operatörü şirketleri enerji, inşaat ve bunun gibi bir çok sektörün ihtiyacı olan ve enerji nakil hatları, aydınlatma direkleri, sıcak daldırma galvaniz, oto korkuluk imalatı ve çelik konstrüksiyon ürünlerini olmak üzere yıllık ortalama 60 bin ton kapasite ile üretim yapılmaktadır. İstanbul ve Ankara ofislerimizde görev yapan değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte kurum imajımızı ve pazardaki payımızı günden güne artırmaktayız. Bu yıl ürün gamımıza oto korkuluk ve omega imalatını da dahil ederek uluslararası fuarda yerimizi aldık. Bu fuarda Diyarbakır'ımızı ve ülkemizi temsil etmekten dolayı gururluyuz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim