• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Hobi Bahçelerinde kuralar çekildi

Hobi Bahçelerinde kuralar çekildi
Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Veziroğlu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hobi Bahçelerinde yer kiralamak isteyerek başvuru yapan 244 vatandaş için...

Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Veziroğlu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hobi Bahçelerinde yer kiralamak isteyerek başvuru yapan 244 vatandaş için yer belirleme kurası çekildi.

Manisa'da bir ilk olarak yapılan Hobi Bahçeleri'nde yer belirleme kuraları çekildi. Tarihi Bedesten Nikâh Salonu'nda yapılan kura çekiminde, ilk etapta yer kiralamak isteyen 244 vatandaşın yerleri belirlendi. Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas'ın başkanlığında Encümen huzurunda yapılan kura sonucu vatandaşlar kiralayacakları Hobi Bahçelerinin yerlerini öğrendiler.

Yer belirleme kurası öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas "318 adet yapılan Hobi Bahçeleri projemize bugün itibarı ile 244 vatandaşımız başvuruda bulundu. Bugün itibarı ile müracaat yapmış olan vatandaşlarımızın hepsi bu bahçelerden istifade edebilecekler. İlk çağrımızın son başvuru tarihinden sonrada bir kısım müracaatlar olmuştu. Ancak o müracaatları da alarak daha sonra belirleyeceğimiz bir zaman içerisinde kura ile yerlerini belirleyeceğiz. Bu süre zarfında başvurular alınmaya devam edecek. 50 bin metrekarelik alanda yapılan Hobi Bahçelerinin içerisinde 4,5 metrekare kapalı, 4,5 metrekare de açık olmak üzere toplamda 9 metrekarelik Hobi Evlerinin hak sahiplerinin teslimatı 15 Nisan tarihinde yapılacak. Hobi Bahçeleri, çocuk oyun olanları, sosyal tesisleri, otopark alanları ile güneş enerjili aydınlatma sistemleri ile birlikte 1 milyon 271 bin liraya tamamlandı. Hobi Bahçemiz tamamıyla faaliyete geçtiğinde, vatandaşlarımız kendi sebze ve meyvelerini rahatlıkla üretebilecekler. Vatandaşlarımız burada rahatça vakit geçirebilecekler. Yapılan kura ile 244 vatandaşın kiralayacakları alanlar belirlenirken geriye kalan 74 Hobi Bahçesi için kayıtlar alınmaya devam edecek ve belirlenecek olan bir tarihte yeniden kura ile hak sahipleri belirlenmiş olacak" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim