• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

HKÜ Akademisyeninden Kütahya’da Seminer

HKÜ Akademisyeninden Kütahya’da Seminer
Yurt içi ve yurt dışı çeşitli etkinliklere katılımlarını sürdüren Hasan Kalyoncu Üniversitesinin (HKÜ) Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Mehmet...

Yurt içi ve yurt dışı çeşitli etkinliklere katılımlarını sürdüren Hasan Kalyoncu Üniversitesinin (HKÜ) Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Mehmet Dinç, Kütahya'da 2 ayrı seminer verdi.

Kütahya Valiliği, Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen iki farklı seminere konuşmacı olarak katılan Psikolog Mehmet Dinç, gündüz öğrencilere, akşam ailelere hitap etti. Psikolog Dinç, ilk seminerde öğrencilere "Sınav Kaygısı ve Motivasyon" konusunda, ikinci seminerde ise ailelere, "Mutlu Kadın, Mutlu Aile ve Ruh Sağlığı" konularında önemli bilgiler aktardı. İlk seminere, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Kütahya Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Seminerde YGS ile ilgili önemli tüyolar elde eden binlerce öğrenci, sınav öncesi moral depoladı. Seminer sonunda Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Danışmanı Songül Kalyoncu'ya ve Uzman Psikolog Mehmet Dinç'e hediye takdim etti. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Danışmanı Songül Kalyoncu da günün anısına, Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'e hediye verdi. Ailelere yönelik yapılan ikinci seminerde de Mehmet Dinç, ailelere ruh sağlığı ile önemli açıklamalar yaptı. Seminere Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve eşi Hilal Yılmaz, Kütahya Vali Yardımcısı Yüksel Kara, Kütahya Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ve aileler katıldı. Seminer sonunda Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin günün anısına Uzman Psikolog Mehmet Dinç'e çini tabak hediye ederken, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da, HKÜ Mütevelli Heyeti Danışmanı Songül Kalyoncu'ya çini tabak hediye etti. Songül Kalyoncu'da Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ın eşi Hilal Yılmaz'a hediye sundu. Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen her iki semineri de izleyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Danışmanı Dr. Songül Kalyoncu da katılımcıların yoğun ilgisini gördü.

Programlar, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HKÜ Akademisyeninden Kütahya’da Seminer

HKÜ Akademisyeninden Kütahya’da Seminer

HKÜ Akademisyeninden Kütahya’da Seminer

HKÜ Akademisyeninden Kütahya’da Seminer

HKÜ Akademisyeninden Kütahya’da Seminer

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim