• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

HKÜ, 2 ayda 16 eğitim ve tanıtım fuarına katılacak

HKÜ, 2 ayda 16 eğitim ve tanıtım fuarına katılacak
Türkiye'nin bir çok ilinde her yıl gerçekleşen ve üniversite adaylarını tek çatı altında toplayan "Üniversite Eğitim ve Tanıtım Fuarları" başlıyor.

Türkiye'nin bir çok ilinde her yıl gerçekleşen ve üniversite adaylarını tek çatı altında toplayan "Üniversite Eğitim ve Tanıtım Fuarları" başlıyor. Türkiye genelinde on altı ayrı fuara katılacak olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) bu kapsamda, üniversite adaylarına destek olmaya hazırlanıyor.

Üniversite adaylarına tek çatı altında bir çok üniversiteye ulaşma imkanı sunacak olan fuarlarda HKÜ'de yerini alacak. Bununla birlikte öğrencilerin her zaman yanında olan HKÜ, üniversite eğitim fuarlarında binlerce aday öğrenci ile bir araya gelerek uzman danışmanlarıyla öğrencileri bilgilendirecek.

İlk durak Hatay oldu

Türkiye genelinde vakıf ve devlet üniversitelerini bir araya getirecek olan fuarlarda HKÜ'nün ilk durağı Hatay oldu. İki gün sürecek olan Hatay fuarının ardından 30-31 Ekim'de Şanlıurfa, 2-3 Kasım'da ise Gaziantep'te öğrencilerle buluşacak.

Yaklaşık 2 ay boyunca ülke genelindeki 16 eğitim ve tanıtım fuarına katılacak olan HKÜ'nin, yer alacağı bazı fuarlar ve tarihleri ise şöyle açıklandı:

"6-7 Kasım'da Antakya, 9 Kasım'da İskenderun, 4-5 Aralık'ta Gaziantep, 7-8 Aralık'ta Şanlıurfa, 21-22 Aralık'ta Mersin, 25-26 Aralık Adana'da gerçekleşecek olan fuarlarda yetkili personeli ve uzman danışmanlarıyla üniversite adayları ile buluşacağız."

Uzman Danışmanlar Bilgi Verecek

Hasan Kalyoncu Üniversitesi hakkında detaylı bilgi alacak olan öğrenciler, bu organizasyonlarda öğrenciler üniversitenin fakülteleri, bölümleri, akademisyenleri, burs, spor, sosyal olanakları, üniversitenin sunduğu imkanlar gibi pek çok konuda bilgi edinebilecek. Uzman danışmanlar ile yüz yüze görüşme imkanı bulacak öğrenciler, her türlü sorularına cevap alabilecek.

Ayrıca fuarlarda öğrencilere, çeşitli hediyeler de verilecek.

HKÜ, 2 ayda 16 eğitim ve tanıtım fuarına katılacak

HKÜ, 2 ayda 16 eğitim ve tanıtım fuarına katılacak

HKÜ, 2 ayda 16 eğitim ve tanıtım fuarına katılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim