• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Hizmet-iş Sendikası Genel Başkan Vekili Öz:

Hizmet-iş Sendikası Genel Başkan Vekili Öz:
Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı temsilciler toplantısını Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz'ün başkanlığında...

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı temsilciler toplantısını Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz'ün başkanlığında gerçekleştirildi.

Asude Restoran da gerçekleştirilen temsilciler toplantısına Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz'ün yanı sıra Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin, Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, şube yönetim, denetim, disiplin, baş temsilci ve temsilcilerin katıldığı toplantıda, şubenin çalışmaları ve taşeron üyelerin durumu değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, taşeron işçilerinin üye yapılarak sendikal mücadeleye dahil edilmesinde Kayseri şubesinin öncü rol oynadığını kaydederek, Kayseri şubemizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Örgütlenmede gösterilen gayretli ve sonuç odaklı çalışmalarından dolayı temsilcilere de teşekkür eden Öz, başarının sürdürülebilir olmasının ise örnek teşkil ettiğini söyledi.

Kamuda faaliyet gösteren taşeron firmalarda örgütlenme çalışmalarının Hizmet-İş tarafından başlatıldığını ve bu doğrultuda yine, sendikamızın ilk büyük organizasyonu da 5 bin taşeron işçisini Ankara'da buluşturarak gerçekleştirdiğini hatırlatan Öz, "HAK-İŞ ve Hizmet-İş'in kararlı çalışmaları olumlu meyvelerini verdi: taşeron işçilerini sendikalı olma yolu açılarak bir takım haklar getirildi. Ancak bunlar yeterli değildir. Sorunun çözümü kadrodur, bu da yakın zamanda gerçekleşecektir. Hizmet-İş Sendikası olarak bizim hükümetten talebimiz kamuda faaliyet gösteren taşeron şirket çalışanlarına ayrım yapılmaksızın tamamına kadro verilmesidir. " dedi.

Öz, toplantıda temsilcilerin sorularını da cevaplandırdı.

Şube Başkanı Serhat Çelik de toplantının Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz ve Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin'in katılımlarıyla gerçekleştirilmesinin önemine değinerek, şube olarak büyük hedeflerinin bulunduğunu söyledi.

Hizmet-iş Sendikası Genel Başkan Vekili Öz:

Hizmet-iş Sendikası Genel Başkan Vekili Öz:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim