• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Hisarcık’ta Orman Yolu Asfaltlanıyor

Hisarcık’ta Orman Yolu Asfaltlanıyor
Hisarcık ilçesi Esire Termal Turizm Merkezi istikametinde genişletme çalışmaları tamamlanan 1,8 kilometrelik alternatif orman yolunda İl Özel İdaresi ekiplerince...

Hisarcık ilçesi Esire Termal Turizm Merkezi istikametinde genişletme çalışmaları tamamlanan 1,8 kilometrelik alternatif orman yolunda İl Özel İdaresi ekiplerince sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Esire Termal Turizm Merkezine ulaşımda alternatif orman yolunda İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, yaptığı açıklamada," Esire Termal Turizm Merkezinde daha önce hayata geçirdiğimiz ve hali hazırda yapımı devam etmekte olan projelerimiz haricinde en önemli eksikliklerimizden bir tanesi de tesislere ulaşımda çekilen sıkıntısıydı. Bu sorunu giderebilmek adına geçtiğimiz Ağustos ayında Hisarcık-Gediz yolu üzerinde bulunan Karandere mevkiinden başlayarak tesisimiz içerisindeki mesire alanına doğrudan bağlanan 1,8 kilometre uzunluğundaki yeni alternatif orman yolunda Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan genişletme çalışmalarının ardından 6 metre genişliğindeki yolda İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince başlanan sıcak asfaltlama işlemleri tamamlanma aşamasına gelmiştir. Alternatif orman yolunun ulaşıma açılmasıyla vatandaşlarımız daha rahat ve daha kısa mesafede Esire Termal Turizm Merkezine ulaşım imkanı bulacaklardır. Yeni orman yolu Esire Termal Turizm Merkezinin tanıtımına da katkı sağlayacaktır. Yeni kaplıca yolunun ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu projemize destek veren Ak Parti Kütahya Milletvekillerimize, Kütahya Valimize, İlçe Kaymakamımıza, Ak Parti İlçe Başkanımıza, İl Genel Meclisi Başkanımıza, İl Özel İdare Genel Sekreterimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize, yol genişletme çalışmalarına katkıda bulunan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine, sıcak asfalt çalışmalarını yürüten İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum"diye konuştu.(MA-EFE)

Hisarcık’ta Orman Yolu Asfaltlanıyor

Hisarcık’ta Orman Yolu Asfaltlanıyor

Hisarcık’ta Orman Yolu Asfaltlanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim